Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Yahoo VS Youtube

Daca este sa dam crezare rapoartelor care au aparut in presa, atunci Yahoo se pregateste sa infrunte gigantul Google prin lansarea propriei platforme de video sharing si este pregatit sa abordeze starurile de pe YouTube pentru a avea succes. Conform unui raport, planul este inca in lucru si o decizie finala nu a fost inca luata.

Daca decide sa faca acest pas, Yahoo va avea de lucru serios: YouTube are peste un miliard de vizitatori pe luna. Peste 100 de ore de continut sunt incarcate pe site in fiecare minut.

30

Re/code spune ca Yahoo vrea sa ofere o platforma pentru cei mai populari producatori de continut: “Directorii Yahoo au spus producatorilor si detinatorilor de videoclipurilor ca le poate oferi mai mult din punct de vedere economic decat ceea ce primesc acum pe YouTube, fie prin imbunatatirea veniturilor din publicitate, fie prin oferirea de rate de anunturi garantate pentru videoclipuri lor

CEO-ul Yahoo Marissa Mayer a petrecut multi ani lucrand la Google si a incercat sa schimbe norocul gigantului Web – portalul Yahoo a atras o cota mare de trafic, in vreme ce serviciul Flickr a suferit doua modificari de design intr-un singur an. Yahoo a cumparat, de asemenea, platforma de blogging Tumblr anul trecut.

Sursele sugereaza ca este posibil ca Yahoo sa isi lanseze propria platforma de streaming in urmatoarele luni. Daca va putea sau nu sa atraga o parte din stelele de pe YouTube – impreuna cu fanii lor -, acest lucru va juca un rol important in lansarea serviciului.

 

Tags: , , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. cdman spune:

    Hmm, ca si Yahoo Video pe care l-au inchis in 2011? 🙂

    http://en.wikipedia.org/wiki/Yahoo!_Screen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »