Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Windows Thin PC

Microsoft Windows Thin PC – lansat în versiune publică de testare

Microsoft Windows Thin PC este o versiune restrânsă de Windows 7, proiectată pentru a rula pe PC-uri de generaţie mai veche, pe care le transformă în sisteme de tip thin client care pot rula aplicaţii Windows 7.

Microsoft Windows Thin PC – lansat în versiune publică de testare

Într-un sistem thin client, componentele aplicaţiilor sunt rulate în cadrul unui server accesibil în reţea, a cărui configuraţie hardware oferă o putere de procesare superioară şi facilităţi pentru stocarea datelor.

Implementată de regulă în cadrul companiilor, infrastructura de tip thin client oferă o modalitate de reducere a costurilor prin folosirea unor terminale cu o configuraţie hardware redusă, ce prezintă utilizatorului doar o interfaţă grafică pentru aplicaţiile rulate în cadrul unui server central.

Prima versiune public community technology preview (CTP) pentru Windows Thin PC (WinTPC) conţine unele facilităţi care nu erau încă disponibile în prima versiune preview, lansată la începutul lunii martie, cum ar fi suport pentru platforma  RemoteFX, System Configuration Manager şi Write Filter Support, responsabil de reducerea numărului operaţiilor de scriere către harddisk.

Sursa: Betanews.com

zp8497586rq

Tags: , , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.