Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Windows Blue va fi lansat in urmatoarelele saptamani

Microsoft pregateste o noua versiune a propriului sistem de operare, dupa ce in luna octombrie 2012 a lansat pe piata Windows 8

61224054

Business Insider scrie ca Microsoft va lansa in aceasta vara versiunea Windows Blue, care in clipa de fata se afla la un stadiu de realizare de 50%.

“Nu este inca foarte clar daca Windows Blue va fi ceva complet nou sau un simplu “service pack”. ”

“Aceste “service pack-uri” reprezinta actualizari pentru versiunea deja existenta si sunt lansate pentru a repara erorile nedescoperite la inceput. ”

“Nu ar fi nimic surprinzator in decizia celor de la Microsoft de a lansa acest pachet de servicii, dupa ce Windows 8 a primit recenzii indoielnice.”, a scris sursa citata.

Sistemul de operare Windows va fi prezent anul acesta la MWC 2013 prin intermediul telefoanelor de la Nokia.

Primul clip demo, cum arata si ce aduce nou WINDOWS 8.1

httpv://youtu.be/VQb5caeSo00

Versiunea 8,1 a Windows aduce multe imbunatatiri, inclusiv posibilitatea de pornire direct in modul Desktop.

Utilizatorii Windows 8.1 vor avea si posibilitatea conectarii aplicatiilor deschise la mai multe gadgeturi Windows cu acelasi cont: lucrul se poate relua exact din acelasi punct cand treci de pe tableta pe desktop si invers.

Schimbarile vizeaza si un design complet nou pentru Windows Store si imbunatatirea setarilor din interfata Metro: in Windows 8.1 vor fi la fel de complete ca si cele din modul desktop.

Functiile noi din Windows Store includ si update-ul automat al aplicatiilor, in timp ce pentru Windows 8 acesta era un proces manual. Imbunatatirile includ si gesturi noi pentru tastaturile tactile, care usureaza accesul la diferite caractere si simboluri.

Proaspat instalat, Windows 8.1 include mai multe aplicatii, inclusiv cea Photos cu mai multe optiuni, iar suita de aplicatii de comunicare (de la Mail si Calendar la Messaging si People) primeste un update odata cu versiunea finala a sistemului de operare.

Odata cu Windows 8.1 va sosi si Internet Explorer 11, browser care permite acum deschiderea unui numar nelimitat de file. In plus, acestea vor putea fi utilizate si ca Live Tiles cu functionalitate completa, in cazul site-urilor care ofera aceasta optiune.

Windows 8.1 creste si integrarea cu SkyDrive, sistemul de stocare cloud. Utilizatorii vor putea salva fisierele direct in cloud, dar accesul offline ramane disponibil si in absenta conexiunii.

zp8497586rq

Category: Uncategorized

About the Author: Eu nu sufar de prostie ... chiar ma bucur de ea in fiecare zi :))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.