Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Video proiector portabil DELL

Cântărind numai 360 g şi etalând dimensiuni deosebit de reduse de numai 9,25 x 10,46 x 3,71 cm (3,64″ x 4,12″ x 1,46″), acest proiector de dimensiuni reduse, care doboară toate recordurile, vă permite să realizaţi spectacolele în timpul deplasărilor mai bine ca niciodată. Datorită unei luminozităţi de 50 de lumeni ANSI (maximum) şi unei rezoluţii SVGA native de 858 x 600, vă veţi putea bucura de mai mult control, de mai multă uşurinţă şi încredere în cadrul prezentărilor cu texte clare şi culori aprinse pentru şedinţele grupurilor mici, întâlnirile de colaborare sau chiar pentru întâlnirile neplanificate.
Notă: Proiectorul Dell M109S nu poate fi montat pe tavan.

Oglinzile sunt totul în acest truc magic. Proiectorul Dell M109S utilizează milioane de reflectoare care colaborează pentru a crea culori uimitoare şi imagini deosebit de precise. Acum, vă puteţi impresiona publicul atât prin prezentare, cât şi prin proiectorul de dimensiuni reduse.

Proiectorul Dell M109S este pregătit pentru deplasări, chiar din momentul în care îl scoateţi din cutie. O serie de moduri de proiectare prestabilite convenabile facilitează adaptarea la diferite condiţii de vizualizare. Aceasta înseamnă că persoanele care călătoresc în scopuri de afaceri, studenţii şi utilizatorii casnici deopotrivă pot realiza prezentări de înaltă calitate în orice locaţie.

Cam asa suna prezentarea videoproiectorului pe site-ul dell.com, din descrierea facuta de ei pot spune ca sunt placut impresionat de acest gadget

Va las sa urmariti in continuare un scurt videoclip de prezentare de pe youtube

httpv://www.youtube.com/watch?v=ptSMaYZ_CmQ&feature=related

Tags: ,

Category: Uncategorized

About the Author: Madd Electronics Bucuresti - Magazin B-dul Hristo Botev Nr.10 Sector 3

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.