Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Totul despre Microsoft Azure

Realizează mai multe

Orice dezvoltator sau profesionist IT poate fi productiv cu Azure. Instrumentele integrate, template-urile pre-construite și serviciile gestionate te ajută să construiești și să administrezi rapid aplicații enterprise, mobile, web și IoT (Internet-of-Things), folosindu-te de abilitățile pe care deja le ai și de tehnologiile pe care deja le cunoști.

Mai mult, Microsoft este singurul vendor poziționat ca leader, pentru al 2-lea an consecutiv, în raportul Gartner’s Magic Quadrants pentru Infrastructure-as-a-Service, Application Platform-as-a-Service și Cloud Storage Services.

Folosește o platformă Cloud deschisă și flexibilă

Azure permite cea mai variată gamă de sisteme de operare, limbaje de programare, framework-uri, instrumente, baze de date și dispozitive. Folosește containere Linux cu integrare Docker; poți construi aplicații cu JavaScript, Python, .NET, PHP, Java și Node.js; poți crea structuri de backend pentru dispozitive iOS, Android și Windows. Cloud-ul Azure susține exact tehnologiile folosite de milioane de dezvoltatori și profesioniști IT.

Extinde-ți infrastructura IT

Unii furnizori de servicii Cloud te vor pune să alegi între centrul tău de date și Cloud. Nu și Azure, pentru că Azure se integrează ușor cu mediul IT existent prin cea mai mare și sigură rețea de conexiuni private, soluții de stocare și baze de date hibrid, cu facilități data residency și de criptare – astfel încât toate resursele tale se vor afla fix unde vrei tu să fie. Iar cu Azure Stack poți duce modelul de dezvoltare și deployment Azure în datacenterul tău. Soluțiile hibride Azure îți oferă cele mai bune opțiuni din ambele lumi: mai multe opțiuni IT, costuri scăzute și complexitate redusă. De aceea, Azure este unul dintre cele mai bune servicii de Cloud Computing.

Scalează cât ai nevoie, plătești pe parcurs

Serviciile Azure sunt de tip plătești-cât-ai-nevoie și te ajută să fii permanent în pas cu cererea, așa încât plătești doar ce folosești. Plata per-minut și promisiunea de a avea prețuri competitive pentru cele mai populare servicii de infrastructură precum putere de calcul, stocare și bandă, înseamnă ca vei primi întotdeauna prețuri imbatabile pentru performanță.

Protecția datelor

Știm că încă există organizații care nu au încredere totală în serviciile de Cloud. De aceea, Microsoft, ca lider în acest domeniu, și-a luat angajamentul de a proteja și stoca în siguranță datele organizațiilor. Microsoft a fost primul furnizor de servicii Cloud recunoscut de către autoritățile de protecție a datelor din Uniunea Europeană pentru angajamentul față de legile riguroase ale UE.

Mai mult, Microsoft a fost primul furnizor care a adoptat standardul internațional de protecție a datelor în cloud, ISO 27018. De asemenea, am lansat Azure Goverment, o versiune de sine stătătoare Azure concepută special pentru a îndeplini cerințele agențiilor publice din SUA.

Rulezi aplicații de oriunde

Fiind cel mai bun serviciu de Cloud, Azure funcționează dintr-o rețea globală de centre de date gestionate de Microsoft situate în 22 de regiuni – mai multe regiuni decât Amazon Web Services și Google Cloud la un loc. Această acoperire îți permite să rulezi aplicații de oriunde și să le oferi clienților performanțe garantate. Azure este, de asemenea, primul serviciu de Cloud multinațional din China continentală.

Iei decizii mai inteligente

Serviciile de analiză predictivă din Azure, precum Machine Learning, Cortana Analytics și Stream Analytics, redefinesc ceea ce numim Business Intelligence. Acum poți lua decizii mai bune, poți îmbunătăți experiența clienților tăi și poți identifica nevoi noi de business plecând de la date structurate, nestructurate sau fluxuri de date Internet-of-Things.

Tags: , , , , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »