Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Tehnologia Intel WIDI

Bucurați-vă de o experienta video HD  uimitoare cu Intel ® Wireless Display. Cea mai recentă versiune de Intel WiDi, software-ul acceptă o varietate de experiente HD bogate , inclusiv suport complet 1080p pentru streaming de conținut protejat, cum ar fi Blu-ray * și 3D *.

WiDi_vert_rgb_3000

Practic cu ajutorul acestei tehnologi se rezolvă problema display-ului prea mic pentru vizionare, se poate trimite conţinut audio-video direct către  ecranul televizorului sau al proiectorului. Pe partea procesorului, Intel a rezolvat problema, cele mai noi procesoare de pe laptopurile dell fiind compatibile cu tehnologia WiDi, precum şi unele procesoarele dedicate dispozitivelor mobile.

Widi

De ce sa folosim WIDI? Pentru ca ne scapa de cabluri, batai de cap atunci cand vine vorba despre conectarea device-urilor si in plus, este mult mai comod. Astfel, se poate  transmite continutul din laptop direct in televizor, renuntand la cablurile care incomodeaza.

În plus, tehnologia Intel WiDi oferă  conexiuni rapide, fiabile cu o latență redusă a ecranului oglindă, calitate video și audio superioară, precum și o buna redare video HD pentru afișajul wireless.

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.