Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Tableta DELL VENUE 8 5830

Ecran tactil foarte clar: vedeţi detalii impecabile pe afişajul de 8 inchi cu rezoluţie HD (800p) şi navigaţi pe ecranul pentru atingeri multiple lovind uşor, glisând, trăgând cu degetul sau apropiind degetele. Împărtăşiţi şi cu alţii senzaţiile tari în HD datorită unghiurilor largi de vizualizare care le permit mai multor spectatori să vadă simultan conţinutul HD cu detalii uimitoare.

Camere cu orientare în faţă şi în spate: faceţi fotografii reuşite şi filme cu camera de 1,2 MP orientată în faţă sau discutaţi prin chat video cu ajutorul camerei de 5 MP cu orientare în spate.

Spaţiu de extindere: compatibilitatea pentru cititor de carduri MicroSD, SDXC şi SDHC asigură extinderea uşoară a capacităţii de stocare.

Tastatură care serveşte şi ca mapă: tastatura externă opţională cu mapă integrată permite tastarea uşoară, ca în cazul unui laptop, când este deschisă şi protejează ecranul când este închisă.

Compatibilitate pentru stylusul activ Dell: Maximizaţi-vă experienţa Windows, sporiţi-vă productivitatea şi transformaţi-vă notiţele scrise de mână în text cu ajutorul stylusului activ Dell opţional.

dell-windows-8-pro-Model-830

Compactă, dar puternică: indiferent ce creaţi, tableta Dell Venue 8 Pro vă ajută să vă finalizaţi repede proiectele creative cu ajutorul procesorului ultrarapid Intel® Atom™ Z3745 (quad-core, la până la 1,8 GHz).

Mobilitate, productivitate şi colaborare prin Windows: luaţi cu dvs. oriunde funcţionalitatea completă a sistemului de operare Windows 8.1. Indiferent dacă vă deplasaţi în scop profesional sau sunteţi în vacanţă.

Aplicaţii Windows 8: pentru orice activitate există o aplicaţie, de la gestionarea persoanelor de contact şi a e-mailurilor la partajarea fotografiilor, gestionarea proiectelor şi comunicarea cu ceilalţi. Tableta Dell Venue 8 Pro vă oferă acces rapid la tot ce conţine Magazinul Windows şi acces simplu la aplicaţiile pe care le aveţi deja pe PC-ul cu Windows 8.

5venue8

Baterie care vă ţine toată ziua: vizionaţi filme unul după altul sau petreceţi-vă toată ziua la birou fără să aveţi nevoie de cablu de alimentare, beneficiind de până la zece ore de autonomie de funcţionare a bateriei.

Tags: , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.