Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Scoala online: confuzie, lipsa de interes si mii de elevi fara acces la un device conectat la internet

Noul an scolar e cat se poate de incert. Cu toate ca pandemia generata de COVID-19 a inchis toate scolile inca din anul scolar precedent, chiar si dupa mai bine de jumatate de an, sistemul educational din Romania nu sta deloc bine la capitolul digitalizare.

Multe unitati scolare se afla in acest moment in scenariile hibrid si 3, iar numarul lor creste, in conditiile in care se apropie tot mai mult sezonul rece. Desi reprezentantii Ministerului Educatiei recomanda scoala online, guvernul nu a pus inca la dispozitia elevilor tablete sau laptopuri care sa le permita elevilor sa aiba acces la cursurile care se desfasoara online. In plus, nici macar nu au luat in calcul faptul ca peste 800.000 de copii nu au acces la internet, iar parintii lor nu au o situatie financiara buna, ca sa isi permita un abonament la internet, un smartphone, o tableta sau un laptop.

Achizitia tabletelor promise inca din luna mai s-a dovedit a fi un esec total, iar acum, dupa cateva saptamani de cand au inceput cursurile, exista inca elevi care tot nu au intrat in posesia un dispozitiv cu ajutorul caruia pot avea acces la formare scolara. 

Chiar daca autoritatile spun ca scolile au fost pregatite cu camere video si calculatoare, realitatea este mult mai dura, caci exista localitati care au lacatul pus pe scoli. Astfel, sunt elevi care trebuie sa mearga cu microbuzul la scolile din localitatile vecine sau se joaca in curti caci nu se pot prezenta in niciun fel la cursuri.

In acest sens, dorin sa venim in sprijinul parintilor prin oferirea unor preturi mult mai mici decat cele care sunt la momentul actual pe piata la laptopuri si tablete. Avem o oferta suficient de bogata pentru a acoperi toate necesitatile, si preturi avantajoase, atat pentru sisteme PC, cat si pentru laptopuri. 

Suntem convisi ca putem gasi impreuna o solutie mai buna. Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii. Aici gasesti toate datele noastre de contact: https://www.pcmadd.com/contact

Tags: , , ,

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.