Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Review monitorul Dell Professional P1911

Controlaţi cu uşurinţă costurile şi sporiţi productivitatea în biroul dvs. cu designul fiabil şi caracteristicile ecologice ale monitorului Dell Professional P1911 cu ecran lat de 48,26 cm (19 inchi).
Obţineţi productivitate ridicată: vizualizaţi ferestrele mai multor aplicaţii pe un singur ecran cu raportul de aspect de 16:10 şi rezoluţia maximă de 1.440 x 900.

Contribuiţi la reducerea costurilor cu energia: consumul tipic de energie de 18 W al monitorului P1911 este cu până la 28 % mai mic decât al monitorului Dell Professional 1909W cu ecran lat de 19 inchi (consum tipic de 25 W).

Design care vă ajută: ridicaţi, coborâţi, înclinaţi, pivotaţi sau rotiţi monitorul P1911 pentru un confort de vizualizare sporit.

monitor-dell-p1911-overview2

Priviţi-vă munca într-o lumină nouă

Indiferent dacă aveţi nevoie de un instrument cu o imagine clară şi vie pentru sprijinirea productivităţii sau de o soluţie confortabilă pentru lucrul la proiecte lungi şi solicitante, monitorul P1911 vă poate ajuta să priviţi munca într-o lumină nouă.

Conceput pentru multitasking: cu o rezoluţie extraordinară (maximum 1.440 x 900) şi o suprafaţă de afişare generoasă, de 48,26 cm (19 inchi), puteţi lucra cu uşurinţă la mai multe documente sau în mai multe ferestre de aplicaţii în acelaşi timp.

Adaptat modului în care lucraţi: caracteristicile de înclinare, rotire şi reglare a înălţimii vă permit să poziţionaţi monitorul P1911 astfel încât să obţineţi un confort de vizualizare maxim. În plus, puteţi trece uşor de la vizualizarea tip portret la cea tip vedere, în funcţie de cerinţele aplicaţiei.

Simplu de conectat: conectaţi-l la PC printr-un cablu VGA standard sau bucuraţi-vă de o calitate excepţională a imaginii şi de culori uniforme cu DVI-D (HDCP). Trebuie să adăugaţi periferice? Având la îndemână patru porturi USB 2.0, conectarea dispozitivelor plug and play este simplificată.

O vizualizare excelentă pentru aplicaţiile de birou de zi cu zi: un raport de contrast dinamic de 18.000:1 şi timpul de răspuns de 5 ms (tipic, de la negru la alb) contribuie la o experienţă fără cusur, indiferent dacă urmăriţi o prezentare, verificaţi documente sau vizionaţi un film online.

Consum redus de energie şi costuri ţinute sub control

Menţineţi costurile cu energia ale organizaţiei dvs. la un nivel redus cu monitorul P1911, care are un consum tipic de energie de 18 W şi este conceput pentru a vă ajuta să atingeţi obiectivele privind protecţia mediului înconjurător.

Tags: , , , , , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »