Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Polisport 2014

Polisport este organizat de catre OSUT si este cel mai de amploare proiect pe ramura sportiva la care pot participa studentii din Cluj Napoca. Dezvoltă munca in echipă, relaxarea și socializarea între tineri și implicit susținerea reciprocă. Încurajează spiritul competitiv și motivațional în randul tinerilor care se reflectă și in viața lor de zi cu zi ducand la obținerea unor rezultate mai bune in munca lor.

Competiile de PC-gaming vor avea  avea loc  in incinta Iulius Mall in perioada 25.11-02.12.2014, locaţia este apropiata de campusul studenţesc pentru a facilita studenţiilor accesul şi posibilitatea de a se implica în competiţiile organizate.
PC-gaming desfăşurat în cadrul evenimentului necesită depunere de efort psihic, şi implică multă atenţie,devotament şi antrenament în prealabil.

Competitiile de Gaming vor fi la jocurile Fifa’13, Counter Strike 1.6, Dota 2, HearthStone si League of Legends.

PC_Gaming_Banne

Madd Electronics sustine astfel de evenimente si va oferi ca si in editiile anterioare, tot suportul tehnic de care este nevoie pentru a acoperi atat nevoile organizatorilor cat si a participantilor plus ca vor fi si niste premii.

Tags: , , , , , , ,

Category: Comunitatea m@dd

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »