Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Philips ESee HD

Philips ESee HD – cameră video Full HD cu zoom 23X şi modul WiFi

Philips este unul dintre producătorii majori de echipamente electronice, recunoscut pentru performanţele excelente demonstrate în domeniul televizoarelor şi sisteme
audio, dar cu o prezenţă neglijabilă pe piaţa echipamentelor care obţin efectiv imaginile ce ajung pe micul ecran.

Philips ESee HD, rămas încă neanunţat în mod oficial, ţinteşte către standarde de calitate dintre cele mai ridicate.

Camera video asamblată într-o carcasă din aluminiu foarte compactă, oferă capabilităţi de înregistrare la rezoluţie Full HD (1080p) şi obiectiv cu zoom optic 23X, complementat de un sistem audio cu funcţie “audio zoom”, ce ar trebui să permită o mai bună focalizare a microfonului către sursele de zgomot aflate în plan îndepărtat.

Un alt detaliu care poate fi de mare ajutor atunci când vrem să transferăm înregistrările în memoria calculatorului este modulul WiFi. Din sistemul de meniuri nu lipsesc opţiunile pentru încărcarea de poze şi secvenţe video către reţeaua de socializare favorită, într-un mod cât mai comod şi rapid.

Înregistrările sunt salvate pe card de memorie SDHC sau SDXC, pentru cele din urmă fiind suportate capacităţi de 64GB, sau mai mult.

Din păcate în lipsa unui anunţ oficial din partea Philips, putem
doar să presupunem că interfaţa noului ESee HD va fi controlată de un ecran touchscreen, menit să simplifice navigarea sistemului de meniuri, reducând totodată nevoia pentru butoane fizice pe carcasă.

Philips ESee HD nu a primit o dată de lansare sau un preţ oficial de comercializare, însă privind specificaţiile îndrăzneţe ne putem aştepta ca noul produs să nu fie tocmai ieftin.

Sursa: Engadget.com

zp8497586rq

Tags: , , , , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.