Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

PC Madd te trimite la TIFF.22!

Parteneriatul de lunga durata dintre PC Madd si Transilvania International Film Festival este unul dintre proiectele cele mai dragi sufletului nostru.

Ca in fiecare an, TIFF ne-a pregatit cele mai asteptate proiectii ale momentului. In cele 10 zile de festival, cinefilii vor avea ocazia sa vada filme care si-au stabilit deja statutul la Box Office. The Whale, Numele meu este Alfred Hitchcock, Confort Nordic si Asteroid City sunt doar cateva dintre titlurile care ruleaza in aceasta editie.

Festivalul incepe vineri, 9 iunie, si se va desfasura, asa cum ne-a obisnuit, in mai multe locatii cheie din Cluj-Napoca. Asteptam sa vedem in prima zi Cu sufletul la gura, unde ii vom cunoaste mai bine munca magistrala a lui Jean-Luc Godard, pentru care a si primit Ursul de Argint pentru cea mai buna regie in anul 1960.

Gala de deschidere este marcata anul acesta de proiectia Confort Nordic (Northern Comfort), in regia lui Hafsteinn Gunnar Sigurðsson. Luam parte la un zbor turbulent Londra-Reykjavik si vedem ce se intampla cand spiritele se incing la altitudine.

Zilele pline de manifestari artistice ale festivalului isi vor gasi publicul in orice om. Selectia de filme este una vasta si atinge subiecte diverse, pe inima oricui. Viziteaza pagina TIFF pentru programul complet.

tiff.22

Totul in viata este mai frumos in doi, inclusiv filmul. Astfel, PC Madd te trimite pe tine si o persoana draga tie la TIFF.22.

Anul acesta punem la bataie 30 de vouchere pentru editia cu numarul 22 a Transilvania International Film Festival. Te asteptam pe pagina noastra de Facebook, unde poti participa la concurs pentru doua dintre cele 30 de vouchere cadou.

Concurs TIFF.22:

  1. Intra pe pagina noastra de Facebook.
  2. Gaseste postarea despre TIFF aferenta acestui articol.
  3. Da tag unui prieten pe care vrei sa il scoti la film.
  4. Da un share postarii pentru a ajunge la cat mai multi oameni.

Perioada de desfasurare: 7-9 iunie 2023

Data extragerii: 9 iunie 2023

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.