Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Optiplex 3010

Productivitate inteligentă

Sistem de operare
Disponibil cu Windows 8 Pro

Lucraţi în mod eficient cu desktopul OptiPlex™ 3010, care oferă performanţe, flexibilitate şi conectivitate esenţiale pentru a contribui la reuşita organizaţiei dvs.

Obţineţi performanţe înalte.
Profitaţi de viteza procesoarelor opţionale până la Intel® Core™ i5, cu tehnologie Intel® Turbo Boost 2.0, de capacitatea amplă de stocare, de soluţiile grafice Intel® HD Graphics şi de memoria cu lăţime mare de bandă oferite de OptiPlex 3010.

Descoperiţi confortul şi flexibilitatea la locul de muncă.
Lucraţi în mod confortabil cu un sistem care vă permite să particularizaţi spaţiul de lucru datorită designului său intuitiv şi care vă oferă mai multe opţiuni pentru afişaj şi configuraţii flexibile pentru periferice.

Colaborarea simplă asigură succesul.
Colaboraţi şi partajaţi date cu ajutorul tehnologiei VoIP şi al certificărilor Microsoft® Unified Communication.

Control la nivel de întreprindere

Administrarea eficientă a mediului dvs. de birouri vă este la îndemână. OptiPlex 3010 le permite administratorilor IT să preia integral controlul asupra administrării sistemelor şi a protocoalelor de securitate şi oferă stabilitatea necesară pentru planificare eficientă pentru viitor.

146509-1

Administraţi în mod eficient lotul de desktopuri.
Obţineţi control fără precedent asupra echipamentelor IT de la locul de muncă. Administrarea în bandă a sistemelor, partajarea imaginilor între desktopuri şi soluţia System Center Configuration Manager de la Dell contribuie la sporirea eficienţei IT.

Garantaţi securitatea datelor în organizaţia dvs.
Contribuiţi la protecţia datelor esenţiale şi respectaţi standardele de conformitate cu soluţia Dell Data Protection | Encryption şi alte caracteristici de securitate.

Bucuraţi-vă de liniştea asigurată de stabilitatea şi asistenţa din clasa pentru întreprinderi.
Pe măsură ce întreprinderea dvs. se dezvoltă, stabilitatea hardware şi asistenţa devin elemente cheie pentru gestionarea bugetului şi cerinţele de prognoză pe termen lung. Ajutaţi personalul IT să se concentreze asupra celor mai importante proiecte cu Dell ProSupport™ şi Serviciile de implementare Dell.
Design inspirat.

Fiind create să reziste şi proiectate pentru a se adapta la spaţiul dvs. de lucru, desktopurile Dell OptiPlex oferă rezistenţă şi eleganţă.

20133120518518

Creat să reziste.
Întreprinderea dvs. are nevoie de un desktop care poate face faţă activităţilor dificile. Garantaţi fiabilitatea pe termen lung cu ajutorul desktopurilor Dell OptiPlex rezistente, cu posibilitate de depanare.

Soluţia potrivită pentru biroul dvs.
Sistemele Dell OptiPlex sunt concepute pentru a se integra fără probleme în orice birou, pe suprafeţe de lucru de practic orice dimensiune, având un aspect uniform pentru toate modelele.

Creat pentru a contribui la conservarea mediului înconjurător.
Contribuiţi la minimizarea consumului de energie şi încurajaţi economisirea resurselor cu desktopurile OptiPlex conforme cu ENERGY STAR® 5.2, care prezintă surse de alimentare opţionale, cu eficienţă ridicată, şi caracteristici ecologice ale designului.

Tags: , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.