Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Office 365 – ce este și cum se poate intra în posesia lui

Office 365 este un pachet de servicii valabil 1 an de zile, care are rolul de a îmbunătății activitatea oricărei persoane prin intermediul celor mai recente caracteristici și actualizări de securitate ale unor aplicații precum Word, PowerPoint și Excel. În funcție de necesitățile fiecăruia, Office 365 pune la dispoziție mai multe pachete:

1.Office 365 Personal

Pachetele de Office 365 pot fi împărțite în două categorii, și anume:

1.1. Office 365 Home – este soluția perfectă pentru toți membrii unei familii deoarece permite accesul de pe același dispozitiv la aplicații până la 6 utilizatori.

1.2. Office 365 Personal este un pachet pentru un singur utilizator, care permite instalarea acestor aplicații pe 1 PC sau Mac, 1 tabletă și 1 smartphone, și permite utilizarea tuturor caracteristicilor atât online, cât și offline.

În ambele pachete sunt introduse aplicațiile Word, Excel, powerPoint, Outlook, OneNote, Publisher și Access 1. Oferă 1 TB spațiu extra pentru stocare online OneDrive și 60 minute pentru apeluri Skype în fiecare lună pentru telefoane în peste 60 de tări.

Întotdeauna oferă acces la cele mai actualizate versiuni ale aplicaților exact în momentul în care acestea sunt disponibile.

2. Office 365 Bussines

Office 365 Bussines Premium – este un pachet valabil un an de zile, pentru 5 utilizatori, de pe 5 dispozitive/utilizator (PC/Mac + Tablete + Telefoane). Permite accesul la cele mai recente versiuni de Word, Excel, ProwerPoint, Outlook, SharePoint, OneDrive, OneNote Microsoft Teams, Publisher, Acees, Skype for Bussines și Exchange.

Admite găzduirea de e-mail cu o cutie poștală de 50 GB și adresă de e-mail personalizată, stocarea și partajarea fișierelor cu 1 TB spațiu de stocare OneDrive.

Datorită sistemului ingenios de licențiere, fiecare utilizator are opțiunea de a instala aplicațiile pe 5 PC-uri sau MAC-uri, 5 tablete și 5 smartphone-uri. De asemenea, se poate accesa, din orice browser, fiecare versiune web ale aplicațiilor, care sunt pe deplin compatibile cu versiunile desktop.

Office 365 este o soluție inteligentă care se adaptează perfect în funcție de necesitățile fiecăruia. Așadar, dacă ți-am stârnit interesul și consideri că unul dintre pachetele Office 365 se pliază nevoilor tale, contactează-ne chiar acum.

Tags: ,

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.