Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Nokia X7 a fost lansat!

Nokia X7 este primul smartphone multimedia cu ecran de 4 inch din oferta companiei, adresat unui public amator de divertisment şi distracţie la drum.

Nokia X7

Aşteptat încă din toamna anului trecut, Nokia X7 este un smartphone din generaţia Symbian ^3, construit într-o carcasă din oţel inoxidabil şi prevăzut cu ecran protejat de Gorilla Glass, un tip de sticlă rezistent la zgâriere şi lovire.

Ecranul capacitiv de 4 inch este de tip AMOLED şi poate reda imagini la rezoluţie 640 x 360 pixeli. Filmele 720p şi pozele obţinute cu camera foto de 8 MP sunt redate pe ecranul telefonului folosind o paletă de 16 milioane de culori. Cât despre camera foto, aceasta oferă autofocus şi dispune de blitz dual-LED.

Nokia X7 dispune de 350 MB memorie internă şi este livrat împreună cu un card microSD de 8GB (deşi suportă capacităţi de până la 32GB).

Opţiunile pentru conectivitate includ o interfaţă WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 cu A2DP, respectiv compatibilitate 2G/3G, GPRS şi EDGE.

Nokia X7

Pentru multimedia avem un conector pentru căşti cu mufă jack 3.5mm, un sistem audio integrat cu patru difuzoare, modul radio FM şi player media cu suport pentru fişiere audio MP3, WMA şi eAAC, respectiv conţinut video comprimat DivX, XviD, WMV şi H.264.

Modulul GPS integrat adaugă camerei foto suport pentru geotagging şi permite transformarea telefonului într-un sistem de navigaţie, folosind aplicaţia Ovi Maps.

Printre aplicaţiile instalate mai putem găsi clientul de mesagerie Nokia Email, respectiv Nokia Social, pentru accesarea reţelelor de socializare Twitter şi Facebook.

La capitolul jocuri avem Asphalt 5 HD şi Galaxy on Fire HD, la care putem adăuga numeroase alte titluri descărcate din Ovi Store.

X7 măsoară 119.7 x 62.8 x 11.9 mm şi cântăreşte 146 grame, o greutate rezonabilă pentru un smartphone cu ecran de 4 inch şi carcasă metalică, în care este inclusă şi bateria Li-Ion de 1300 mAh.

Nokia X7 va ajunge în magazine în această primăvară, încadrat la un nivel de preţ începând cu 380 euro.

Pentru mai multe poze cu acest smartphone, accesaţi galeria Nokia X7 din secţiunea Multimedia a site-ului go4it.ro.

Sursa: Conversations.nokia.com

zp8497586rq

Tags: , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.