Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Madd Electronics partener TIFF 2018

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc, este primul și cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România.

Fondat în 2002, în Cluj-Napoca, TIFF a reușit să devină foarte repede cel mai important eveniment dedicat filmului din România și unul dintre cele mai spectaculoase evenimente culturale anuale din zonă. A primit titulatura de membru CENTEAST – Alianta Festivalurilor de Film din Europa Centrală și de Est și este sprijinit de Programul MEDIA – Europa Creativă. În 2011, TIFF a fost acreditat de către Federaţia Internaţională a Asociaţiilor Producătorilor de Film (FIAPF), fiind poziționat printre cele mai importante 40 de festivaluri ale lumii.

Madd Electronics Group, distribuitor de echipamente IT recondiționate, singurul partener autorizat Microsoft din Cluj-Napoca. Suntem încântați să susținem TIFF vreme de 10 ani. Acest parteneriat ilustrează angajamentul continuu al Madd Electronics Grup de implicare în evenimentele culturale din România”  ( sursa  tiff.ro/sponsori-si-parteneri/sponsor )

Online vei putea sa participi la concursurile m@dd in parteneriat cu TIFF si Microsoft,  sa castigi invitatii la proiectiile din cadrul evenimentului urmarindu-ne pe blog.pcmadd.com si pagina facebook m@dd !

La standul m@dd si in magazinele nostre iti vom aduce in premiera  cele mai noi echipamente de realitate virtuala HTC Vive Pro VR Headset ( the new VR headset at CES 2018! The resolution of 2880×1600 or (1440×1600 per display) si cele mai noi modele de Laptop DELL XPS-9560/9370, Alienware R4/R5/R6, Bussines Lattitude, etc.

Tags: , , ,

Category: Comunitatea m@dd, Evenimente Madd

About the Author: Eu nu sufar de prostie ... chiar ma bucur de ea in fiecare zi :))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.