Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Madd Electonics este partener MAR Microsoft Romania din anul 2011

Madd Electronics este partener MAR Microsoft, astfel gasiti la noi calculatoare reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server la preturi incredibile. La cerere, cu fiecare calculator sau laptop veti primi licenta Windows preinstalat, optional Office. Toate produsele ce se gasesc pe acest site sunt pe stoc, fie ele noi sau second hand sh | refurbished | reconditionat, acest magazin este unul real. La noi gasiti cele mai ieftine calculatoare reconditionate cu licenta Microsoft.

Avantajele achiziționării de la o firmă autorizată de Microsoft în recondiționarea sistemelor

Dispozitivele de la o firmă autorizată de Microsoft în recondiționarea sistemelor (MAR) elimină riscul prezentat de PC-urile, tabletele și smartphone-urile recondiționate, oferind totodată un preț redus și fiabilitate. Companiile MAR recondiționează anual mii de PC-uri, tablete și smartphone-uri. Aceste firme au o relație directă cu Microsoft, datorită căreia au acces la asistență tehnică și software, pentru a asigura o experiență Microsoft excelentă pe dispozitivele recondiționate pe care le oferă. Obțineți:

Reduceți riscul la minimum

  • obțineți software original – aflați aici despre riscurile de securitate prezentate de software-uri care nu sunt originale;
  • având un software original, primiți actualizări de la Microsoft, iar dispozitivul este ferit de noi amenințări;
  • Internet Explorer cu caracteristici de securitate pentru internet, precum filtre împotriva înșelăciunilor;
  • o licență legală care vă asigură că respectați legislația.

Optimizați performanța

  • Numai firmele MAR au acces direct la inginerii Microsoft specializați în dispozitive recondiționate.
  • Firmele autorizate de Microsoft în recondiționarea sistemelor au acces la instrumente software speciale care îi ajută să găsească drivere și configurații software pentru fiecare dispozitiv recondiționat în parte.

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »