Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptopul Latitude E5420

Laptopul Latitude E5420 cu design nou este ideal pentru profesionişti care caută o combinaţie necostisitoare între mobilitate şi utilizare a computerului la birou.
Fiind pregătit pentru orice problemă ar ridica activitatea dvs. profesională, acest laptop extrem de rezistent este elegant şi blindat de sus până jos şi prezintă un design Tri-Metal™ robust, care se remarcă prin partea din spate a afişajului construită din aluminiu anodizat mătuit, balamalele ranforsate din oţel, un cadru intern din aliaj de magneziu şi clapeta de blocare din aliaj de zinc. Laptopul Latitude E5420 este echipat totodată cu o protecţie a ecranului LCD, un amortizor dispus de jur împrejurul ecranului pentru protecţie suplimentară şi o tastatură rezistentă la vărsarea lichidelor. Acestea pot rezista la şocurile şi la vărsarea de lichide care pot apărea în timpul activităţilor profesionale de zi cu zi.

Beneficiaţi de productivitate excepţională datorită tastaturii opţionale cu retroiluminare, ideală pentru utilizarea în timpul zborurilor cu avionul sau în condiţii de iluminare scăzută, şi gamei largi de baterii opţionale cu durată mare de funcţionare, pentru a menţine productivitatea la nivel maxim.

În ultimul rând, ca membru al familiei Latitude E, laptopul E5420 oferă productivitate în orice locaţie, securitate incontestabilă şi capacitate de administrare eficientă într-un design rezistent, creat să dureze – tot ceea ce aşteptaţi de la produsele Latitude din familia E.

4464409

În prezent, să faci afaceri înseamnă să lucrezi oricând şi oriunde. Aveţi nevoie de un laptop care să ţină pasul cu stilul dvs. de lucru. Laptopurile Latitude din familia E îmbină designul de clasă mondială cu rezistenţa pentru a obţine rezultate remarcabile oriunde aţi lucre.

 • Adoptaţi o ţinută sobrăîn timp ce lucraţi graţie designului Dell Tri-Metal™ , care se remarcă prin finisajul rezistent, din aluminiu mătuit anodizat, al ecranului LCD.
 • Fiţi mai relaxatdatorită tastaturii rezistente la vărsarea lichidelor şi protecţiei LCD, care creează o barieră în jurul ecranului LCD atunci când acesta este închis.
 • Apreciaţi detaliile de fineţe, pornind de la balamalele puternice din oţel şi clapeta de blocare a afişajului din aliaj de zinc până la partea inferioară rezistentă, acoperită cu pulbere, care împiedică producerea fisurilor şi a zgârieturilor.

 

Beneficiaţi de alimentare şi performanţă de lungă durată pentru a vă simplifica munca, indiferent dacă vă aflaţi la birou sau în deplasare. Laptopurile Latitude din familia E sunt create ţinând cont de întreprinderea dvs., oferindu-vă caracteristici excelente care să contribuie la sporirea productivităţii.

 • Fiţi mereu productivcu o varietate de opţiuni privind durata de funcţionare a bateriei, inclusiv baterii opţionale litiu-ion cu 4, 6, 9 elemente şi 9 elemente (97 Wh), cu garanţie limitată pentru hardware, timp de trei ani.
 • Multitasking în ritmul afacerii dvs.cu opţiunile de procesoare Intel® Core™, cu memorie DDR3 cu lăţime mare de bandă şi plăci grafice Intel®UMA.
 • Comunicaţi eficient în întreaga lumecu ajutorul camerei Web încorporate, al microfoanelor matriceale, care vă asigură o calitate mai bună a sunetului, şi al antenei de înaltă performanţă pentru conexiuni ideale prin bandă largă pentru dispozitive mobile.
 • Lucraţi în zona dvs.de confort cu un afişaj cu atingeri multiple şi posibilitatea de deplasare la 180 de grade a ecranului LCD.
 • Tastaţi în orice condiţiidatorită singurului laptop comercial care oferă o opţiune de tastatură cu retroiluminare.

 

Administraţi-vă şi întreţineţi-vă cu uşurinţă flota de laptopuri Latitude din familia E, începând din etapa de planificare şi implementare până la etapa de întreţinere şi asistenţă permanente.

 • Planificaţi cu încredere viitoarele implementări de produse datorită ciclurilor mari de viaţă ale laptopurilor Dell Latitude, tranziţiilor şi vizionării în avans a modificărilor de software şi hardware prin programul ImageWatch™.
 • Faceţi cu uşurinţă upgrade sau reparaţii ale componentelor principale prin intermediul unei singure uşi de acces.
 • Economisiţi timp şi bani cu dispozitivele Dell KACE™ de administrare a sistemelor, uşor de utilizat.
 • Ţineţi minte că Dell este partenerul dvs. pentru întreţinerea şi asistenţa sistemelor, cu o gamă largă de opţiuni de asistenţă şi servicii personalizabile şi cu acoperire globală.

 

Tags: , , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »