Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptop reconditionat VS laptop nou

De cele mai multe ori, oamenii se intreaba „De ce trebuie sa cumpar un laptop reconditionat?” . . . atunci cand, adevarata intrebare pe care trebuie sa si-o puna este „De ce sa cheltuiesc atatia bani pe un laptop nou?”. Ei bine, majoritatea vor spune ca un laptop nou are o performanta mai mare, este mai fiabil sau are un soft mai actualizat.

Laptopurile reconditionate, sau refurbished, sunt percepute adesea ca fiind slabe, lipsite de incredere si care functioneaza lent. Sunt considerate a fi o alegere riscanta, total neinspirata. Problemele legate de laptopurile reconditionate sunt de cele mai multe ori nefondate, atata timp cat furnizorul este unul de incredere. Multe laptopuri recondiționate ofera performanta si fiabilitate, uneori chiar le depasesc pe cele noi, si totul la un pret mult mai mic.

Prin urmare, daca ar fi sa punem in balanta avantajele si dezavantajele unui laptop reconditionat vs ale unui laptop nou, concluziile ar fi urmatoarele:

Cel mai clar avantaj al unui laptop reconditionat fata de unul nou este, fara indoiala, pretul. Se poate obține un laptop de inalta calitate de o generatie mai veche la un pret echivalent sau chiar mai bun fata de un laptop nou, dar de fund al gamei.

Chiar daca este un laptop reconditionat, acesta beneficiaza si de garantie. Majoritatea furnizorilor de echipamente refurbished oferă 12 luni garantie la produse, fata de garantia de 24 de luni pe care o au produsele noi. Cu toate acestea, timpul mai scurt de garantie nu ar trebui sa fie un impediment. Un laptop reconditionat este un laptop functional din toate punctele de vedere, care a fost utilizat anterior, dar care a fost testat si imbunatatit intr-un service.

Vanzarea gresita a informatie este un risc pentru laptopurile noi. Desi au procesoare inalte si multa memorie RAM, pot fi lipsite de SSD. Iar acest lucru poate fi destul de fustrant, mai ales atunci cand pretul platit este de top.

Desi majoritatea oamenilor asociaza termenul refurbished cu second hand, perceptia este gresita in totalitate. Laptopurile refurbished sunt testate si verificate in service-uri si corespund unor standarde de calitate, fiind functionale asemeni unui laptop nou.

Asadar, daca iti doresti un laptop care sa ofere performanta si fiabilitate, dar care sa aiba un pret accesibil, varianta refurbished este cea mai optima. Laptopurile furnizate de Madd Electronics sunt adaptate cerintelor fiecarui client si vin cu o garantie de 12 luni. In plus, se ofera serviciu de asistenta gratuit, in vederea alegerii unui laptop potrivit nevoilor tale.

DE CE SA ALEGI MADD ELECTRONICS?

  • GAMA VARIATA DE PRODUSE. In magazinele Madd Electronics gasesti sisteme PC si laptopuri de toate generatiile, preturile fiind mult mai accesibile fata de cele ale produselor noi.
  • ASISTENTA VANZARE SI POST VANZARE. Atunci cand intentionezi sa achizitionezi un produs din magazinele Madd Elecetronics, fii sigur ca beneficiezi de suport din partea echipei. In functie de necesitatile tale, primesti sfaturi si recomandari, astfel incat sa pleci acasa cu produsul potrivit pentru tine. Chiar mai mult, daca intampi dificultati de utilizare, specialistii nostri iti vor oferi toate datele necesare pentru a fi cat mai eficient!
  • TRANSPORT GRATUIT in orice localitate din Romania la comenzile cu valoare mai mare de 899 Ron fara TVA.
  • DREPTUL LA RETUR. Daca nu esti multumit de produs, ai dreptul la retur, fara explicatii, in termen de 14 zile!
  • POSIBILITATE DE A SCHIMBA PRODUSUL. Daca ai ales un produs care nu iti satisface nevoile, ai posibilitatea de a-l schimba cu un altul.

Tags:

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.