Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptop DELL PRECISION 7510

Design superior. Performanţă superioară.

Design incredibil: are şasiu reproiectat cu materiale superioare şi afişaj Ultra HD 4K superb, cu peste 8 milioane de pixeli – cu 3 milioane mai mulţi decât are un afişaj Retina – permiţându-vă să vedeţi ce lucraţi cu un nivel uimitor de detaliere.

Putere de procesare extremă: nicio sarcină nu este prea îndrăzneaţă. Staţia de lucru mobilă Precision 15 seria 7000 oferă capacităţi nelimitate de procesare prin procesoarele performante Intel® Core™ i5 şi i7 din a şasea generaţie şi, în premieră absolută la nişte staţii de lucru mobile, opţiunile de procesoare Intel® Xeon®.

Grafică performantă: opţiunile de placă grafică de nivel profesional AMD FirePro™ şi NVIDIA Quadro®, cu memorie GDDR5 de până la 4 GB, ţin pasul cu redarea 3D solicitantă şi alte sarcini care necesită resurse grafice sporite.

Fiabilitate supremă: este testată, optimizată şi certificată că funcţionează cu aplicaţiile software profesionale şi este însoţită de opţiuni de asistenţă suplimentare, cu o viteză de rezolvare de vârf în domeniu.

Păstraţi-vă sângele rece
Sistemul de răcire revoluţionar creează premisele unor niveluri de performanţă şi de confort nemaiîntâlnite la un laptop. Până şi cele mai solicitante aplicaţii din punctul de vedere al graficii sau al procesării vor simţi efectul benefic al unei turbopropulsări neîntrerupte.

Capacitate generoasă de stocare pentru proiectele de mare anvergură
Stocaţi, transferaţi şi accesaţi fişierele 3D, multimedia şi video complexe cu rapiditate şi fiabilitate datorită unităţii SSD NVMe PCIe. În plus, aveţi spaţiu de stocare suficient datorită capacităţii totale a sistemului de până la 3 TB.

Design inovator şi rezistent

Materiale rezistente: şasiul reproiectat a fost supus testelor de conformitate cu standardul militar MIL-STD 810G, oferindu-vă rezistenţă şi fiabilitate garantată în orice mediu aţi fi nevoit să lucraţi.

Reproiectată pentru mobilitate: mai subţire şi mai uşoară decât predecesoarea sa, această staţie de lucru mobilă este mai uşor de depozitat şi de luat în călătorii.

Andocare îmbunătăţită: utilizaţi uşor perifericele şi afişajele cu ajutorul staţiei de andocare Dell familia E sau utilizaţi staţia de andocare Dell Thunderbolt™ (disponibilă din 2016) pentru a beneficia de un transfer mai rapid al datelor şi de acceptarea a până la cinci afişaje Full HD sau două afişaje 4K şi a altor cinci periferice.

 

Riguros testată pentru a oferi o performanţă optimă

Certificare de la producătorii independenţi de software (ISV): staţiile de lucru Precision sunt testate că asigură funcţionarea perfectă a aplicaţiilor cu performanţă ridicată pe care vă bazaţi în fiecare zi.

Îmbunătăţiţi productivitatea cu ajutorul instrumentului Dell Precision Optimizer

Diversele aplicaţii au diverse cerinţe de sistem. Lăsaţi instrumentul Dell Precision Optimizer să elimine neprevăzutul din particularizarea setărilor, reglând automat setările sistemului. Oferit gratuit împreună cu staţia de lucru Precision, instrumentul Dell Precision Optimizer cu gestionare centralizată SCCM vă reglează automat staţia de lucru să ruleze cele mai populare aplicaţii pentru care are certificare de la producătorii independenţi (ISV) la cele mai mari viteze posibile, sporind productivitatea. Dell Precision Optimizer poate genera rapoarte de performanţă în timp real privind gradul de utilizare a procesorului, a unităţii de stocare, a memoriei şi a plăcii grafice şi poate trimite un raport privind sistemul către departamentul IT, în vederea analizării.

Tags: , , , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.