Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptop Dell Latitude E6430

Descoperiţi adevărata productivitate pentru activităţile de teren

Găsiţi echilibrul perfect între performanţă şi mobilitate şi bucuraţi-vă de capacităţi grafice uimitoare cu Latitude E6430.
Funcţionare rapidă
Daţi frâu liber productivităţii cu o gamă de opţiuni pentru performanţă, inclusiv unităţi SSD, procesoare Intel® Core™ de vârf, plăci grafice de înaltă definiţie (HD) separate, de 1 GB, şi tehnologia Intel® Rapid Start™ opţională.

Utilizare flexibilă
Lucraţi în mod confortabil datorită capacităţii simple de andocare a produselor din familia E şi cu ajutorul caracteristicilor de design menite să simplifice utilizarea laptopului şi să maximizeze productivitatea în perioadele petrecute în faţa ecranului, indiferent de unde lucraţi.

Colaborare eficientă
Cu o antenă de înaltă performanţă şi cele mai noi opţiuni de conectivitate wireless şi prin bandă largă pentru dispozitive mobile, inclusiv bandă largă pentru dispozitive mobile LTE, nu trebuie să vă aflaţi într-un birou pentru a lucra.

Control din clasa pentru întreprinderi

Contribuiţi la protejarea datelor dvs. şi ajutaţi-i pe administratorii dvs. IT să menţină controlul. Datorită diverselor componente hardware şi software de care dispun, laptopurile Latitude sunt uşor de administrat şi de întreţinut în decursul ciclului lor de viaţă îndelungat.

Securitate incontestabilă
Contribuiţi la protejarea datelor dvs. având la dispoziţie o serie completă de soluţii de protecţie, inclusiv modul Trusted Platform Module (TPM)5, Dell Data Protection | Access şi Dell Data Protection│Encryption.

Capacitate de administrare eficientă 
De la implementare şi până la operaţiile de întreţinere şi asistenţă permanente, laptopturile Latitude vă pot ajuta să simplificaţi administrarea IT prin accesul la distanţă, capacitatea de administrare la distanţă a bateriei şi sistemului BIOS şi tehnologia Intel® vPro™ opţională pentru administrare eficientă „în afara benzii”.

Stabilitate pe termen lung susţinută de serviciile cu eficienţă demonstrată
Investiţi într-un laptop care oferă stabilitate pe termen lung datorită ciclului de viaţă şi tranziţiilor administrate, planificate şi derulate cu atenţie.

Design inspirat

Beneficiaţi de durabilitate şi fiabilitate în lumea reală cu un laptop proiectat pentru rigorile lucrului în deplasare.

Rezistenţă de durată
Călătoriţi cu încredere ştiind că laptopul dvs. Latitude E6430 este protejat. De la carcasa Tri-metal™ până la izolarea îmbunătăţită a hard diskului, laptopul E6430 poate fi considerat un partener capabil.

Potrivirea exactă
Indiferent ce laptop Latitude alegeţi, organizaţia dvs. va beneficia de integrarea fără probleme cu alte laptopuri, staţii de andocare şi accesorii din familia Latitude E.

Design ecologic
Laptopurile Latitude pot ajuta organizaţia dvs. să îşi atingă obiectivele de mediu datorită designului ecologic de care dispun, care nu conţine substanţe ignifuge pe bază de brom (BFR) şi PVC.

Tags: , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »