Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptop DELL Inspiron 5558

Performanta incontestabila

Putere de procesare: paginile web, jocurile si aplicatiile se incarca rapid datorita performantei superioare a procesorului pana la Intel® Core™ din a cincea generatie si caracteristicilor vizuale uimitoare.

Placa grafica dedicata NVIDIA® GeForce® disponibila faciliteaza sarcinile intense de editare foto sau video, fara ca performanta sa fie incetinita.

Capacitate generoasa de stocare: alegeti un hard disk de pana la 1 TB pentru reactie rapida si spatiu suficient de stocare a fotografiilor, a fisierelor si a altor date.

Rezistati mai mult departe de priza: lucrati neintrerupt, fara teama ca veti ramane fara energie. Autonomia impresionanta de functionare a bateriei inseamna ca puteti rezista mai mult intre incarcari

dell-5558-i5

Stil si personalizare superioare


Evidentiati-va personalitatea cu ajutorul laptopului Inspiron 15 elegant. Avand o grosime mai mica de 1 inch, acest laptop versatil este creat pentru a impresiona, cu un design placut si optiuni atractive de culoare. Strecurati acest PC in geanta si porniti la drum. Optiunile de culoare depind de disponibilitatea regionala.

Mai multe caracteristici, pentru un impact mai mare


Productivitate lipsita de efort: mariti si micsorati imaginea, indicati si defilati rapid prin continut cu ajutorul touchpadului de precizie generos.

Retea Wi-Fi cu raza mare de actiune: alegeti cea mai recenta tehnologie 802.11ac pentru a beneficia de o retea Wi-Fi rapida pe o raza mai mare de actiune, care reduce durata de incarcare in memoria cache si va permite sa va bucurati de navigare pe internet, de redare in flux si de conversatii prin chat in toata locuinta

Introducere eficienta a datelor: faceti calcule sau navigati rapid prin foile de calcul si prin documente cu ajutorul tastaturii numerice de zece cifre.

Centrul dvs. media portabil


Culori vii:  vizualizarea True Color va permite sa reglati saturatia culorilor dupa preferinta. Puteti regla temperatura si tonul culorilor in functie de necesitati, de la tonuri intense la tonuri estompate.

Sunet de calitate profesionala:  indiferent daca mixati melodii, redati in flux sau discutati prin chat, tehnologia Waves MaxxAudio® reda acute mai inalte si grave mai joase si ofera o performanta audio extraordinara.

Divertisment integrat:  puteti sa vizionati DVD-uri, sa inscriptionati CD-uri sau sa incarcati rapid software si aplicatii pe desktop cu ajutorul unitatii optice interne.

343561129-dell-inspiron-5558-di5558i541t4g920d

Tags: , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.