Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptop Dell Inspiron 3541

Performanta fiabila: puteti face fata activitatilor de zi cu zi, de la navigarea pe web la editarea continutului video, cu procesorul puternic si rapid. Optand pentru o placa grafica dedicata de 2 GB, puteti desfasura activitati mai intense fara sa faceti rabat de la performanta.

Mai multe moduri de a va bucura de claritate HD: relaxati-va si urmariti emisiunile indragite sau accesati site-urile preferate si altele cu ajutorul ecranului HD generos, care poate fi partajat intre mai multi privitori. Veti vedea videoclipurile, fotografiile si altele cu detalii precise si culori intense.

Dell-Inspiron-15-3541-Laptop-SDL788208093-1-92a0a

Unitate DVD integrata: inscriptionati liste de melodii preferate, urmariti filme si incarcati software-uri cu ajutorul unitatii DVD integrate optionale. Stocati cu usurinta volume mari de date pe DVD-uri in vederea arhivarii sau accesati rapid noi aplicatii.

Faceti ce trebuie si de unde trebuie: acest sistem este un ajutor de nadejde. Sistemul de 15 inchi Inspiron 15 este elegant si compact si va sta mereu alaturi.

Facut sa reziste: va puteti aventura fara griji departe de priza. Oferind o autonomie mare de functionare a bateriei, sistemul Inspiron 15 rezista oricat timp aveti nevoie de el.

Spatiu de stocare generos: puteti sa salvati multe fotografii, videoclipuri si melodii pe hard diskul de pana la 1 TB, care va ofera suficient spatiu pentru arhivare, fara restrictii. Cititorul de carduri de memorie integrat va ajuta sa transferati usor videoclipuri si fotografii de pe camera, iar portul USB 3.0 va permite sa transferati fisiere pe dispozitive de stocare externe.

Ne dorim sa va indragiti noul PC ani la rand. De aceea testam fiabilitatea laptopurilor Inspiron nu doar in conditii usor de anticipat, ci si in situatii neprevazute.

Rezistenta la caldura: de la vestiare la automobile incuiate, testam rezistenta laptopurilor Inspiron expuse pe termen scurt unor conditii extreme de caldura, de pana la 65 °C/149 °F.

Balamale rezistente: testam balamalele laptopului Inspiron pentru a ne asigura ca raman la fel de stranse si dupa 20.000 de deschideri si inchideri ale capacului.

Taste ergonomice: testam tastele cel mai des utilizate sa reziste fara probleme la 10 milioane de apasari, iar butoanele touchpadului, la 1 milion de apasari. Puteti sa scrieti un intreg roman.

194161_2302_draft_large

Butoane rezistente: indiferent pentru ce setati butoanele de alimentare si multimedia, le-am testat pe toate sa reziste la pana la 40.000 de apasari.

Rezistenta la rasucire si rotire: poate am exagerat, dar va putem confirma ca, si dupa peste 25.000 de rasuciri ale bazei si capacului unui laptop Inspiron, piesele din interior sunt perfect protejate.

Potrivire perfecta: probabil nu veti ajunge niciodata sa scoateti si sa reintroduceti de 30 de ori bateria laptopului Inspiron, dar sa stiti ca am verificat inclusiv acest lucru, pentru linistea dvs.

Tags: , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.