Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Laptop 2 in 1 Dell Inspiron 7359

Noul sistem 2 in 1 Inspiron 13 seria 7000 combina performanta solida a unui laptop superior si versatilitatea unei tablete de 13,3 inchi, cu stylus integrat.

Performanta de varf: avand procesor pana la Intel® Core™ i5 din a cincea generatie, laptopul Inspiron 13 ofera o performanta solida. Va puteti baza pe faptul ca va ofera puterea necesara pentru incarcarea aplicatiilor si editarea fotografiilor.

Stylus integrat: faceti schite, luati notite sau retusati fotografii cu libertatea oferita de stylusul integrat. Laptopul Inspiron 13 va sta la dispozitie, orice ati dori sa creati.

Mai mult spatiu de stocare: optiunile disponibile de unitate SSD ofera o autonomie mai mare de functionare a bateriei, o reactie mai rapida, o functionare mai silentioasa si o rezistenta mai buna la socuri fata de hard diskurile conventionale.

Dell-7348-Ultrabookbr13-7000-sorozat-2-az-1-ben-laptop-43873A

Afisaj viu: afisajul de 13,3 inchi cu rezolutie Full HD optionala face ca detaliile sa iasa in evidenta pe ecran. Defilati si mariti sau micsorati imaginea fara efort datorita functionalitatii tactile capacitive, care accepta atingeri cu zece degete. Tehnologia TrueColor va pune la dispozitie mai multe profiluri, permitandu-va sa adaptati temperatura de culoare, stralucirea si tonul afisajului, oferindu-va posibilitatea de a regla culoarea pentru a compensa nuanta iluminarii (fluorescenta, incandescenta etc.) din spatiul in care utilizati laptopul.

Alimentare de durata: sistemul Inspiron 13 tine pasul cu necesitatile dvs. prin autonomia mare de functionare a bateriei, de pana la 6 ore, si consumul eficient de energie al procesorului si al placii grafice5.

Versatilitate absoluta: utilizati-l in modul laptop, modul tableta, modul cort sau modul suport pentru tableta pentru a va actualiza blogul, a va edita fotografiile sau a va reda in flux emisiunile preferate.

Touchpad de precizie: touchpadul de precizie spatios asigura fluiditatea miscarilor cand trebuie sa panoramati, sa apropiati degetele sau sa mariti/micsorati imaginea de pe ecran. Indicarea precisa si recunoasterea gesturilor ofera o performanta cu viteza mare de reactie, cursiva si rapida.

Porturi suficiente: conectati cu usurinta dispozitivele prin portul USB 3.0 de mare viteza si cititorul de carduri de stocare SD. Economisiti timp la transferurile de fisiere mari sau conectati-va sistemul Inspiron 13 la un alt monitor sau televizor prin intermediul portului HDMI.

Ne dorim sa va indragiti noul PC ani la rand. De aceea testam fiabilitatea laptopurilor Inspiron nu doar in conditii usor de anticipat, ci si in situatii neprevazute.

Rezistenta la caldura: de la vestiare la automobile incuiate, testam rezistenta laptopurilor Inspiron expuse pe termen scurt unor conditii extreme de caldura, de pana la 65 °C (149 °F).

Balamale de incredere: testam balamalele laptopului Inspiron pentru a ne asigura ca raman la fel de stranse si dupa 20.000 de deschideri si inchideri ale capacului.

Taste de succes: testam tastele cel mai des utilizate sa reziste fara probleme la 10 milioane de apasari, iar butoanele touchpadului, la 1 milion de apasari. Puteti sa scrieti un intreg roman.

dell-inspiron-13-7359-i7-6500u-8-gigabytes-256-gigabytes-ssd-13-3-lcd-hd-win-10-mui-gold

Butoane rezistente: indiferent pentru ce setati butoanele de alimentare si multimedia, le-am testat pe toate sa reziste fara probleme la pana la 40.000 de apasari.

Rezistenta la rasucire si rotire: poate am exagerat, dar va putem confirma ca, si dupa peste 25.000 de rasuciri ale bazei si capacului unui laptop Inspiron, piesele din interior sunt perfect protejate.

Potrivire perfecta: probabil nu veti ajunge niciodata sa scoateti si sa reintroduceti de 30 de ori bateria laptopului Inspiron, dar sa stiti ca am verificat inclusiv acest lucru, pentru linistea dvs.

 

Tags: , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »