Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

iPhone 5

iPhone 5 – noi indicii îşi fac apariţia

iPhone 5 este fără îndoială unul dintre cele mai importante produse Apple, aşteptate pentru lansare în decursul acestui an.

iPhone 5 va avea un ecran mai mare

Dacă până acum orice informaţii referitoare la acest subiect puteau fi etichetate cu uşurinţă drept simple zvonuri, iată că au început să apară şi primele dovezi concrete, sosite chiar de la unul dintre furnizorii de componente pentru produsele Apple, mai exact ecranul din sticlă ce ar trebui să acopere partea din faţa a telefonului iPhone 5.

Imaginea a cărei autenticitate nu a putut fi confirmată, ne dă indicii despre un telefon cu o construcţie foarte similară actualului iPhone 4, diferenţa majoră fiind dată de ecranul considerabil mai mare, ce se întinde chiar până la marginea carcasei.

După cum putem vedea şi din aceste imagini modelate pe calculator, ecranul cu dimensiune de 4 sau chiar 4.3 inch va transforma în spaţiu util o porţiune mai mare din partea superioară şi cea inferioară a telefonului, iar impactul vizual dat de rama mult subţiată va compensa oarecum pentru formatul mai lat al telefonului.

iPhone 5, alături de actualul iPhone 4

Deocamdată iPhone 5 nu a fost confirmat de compania producătoare, dar din informaţiile disponibile până acum lansarea următorului iPhone ar putea avea loc chiar în această vară.

Sursa: Mashable.com

zp8497586rq

Tags: , , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.