Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Încă un tablet de la Dell

Încă o noutate referitoare la segmentul tablet PC: Dell pregăteşte cel de-al doilea dispozitiv din această gamă, un tablet PC cu ecran de 7 inch.

Anunţul referitor la noul dispozitiv a fost făcut de şeful companiei, Michael Dell, în cadrul conferinţei Oracle Open World de săptămâna trecută, de la San Francisco.

CEO-ul Dell a subliniat în discursul său, dispozitivul va avea un ecran mult mai mare decât modelul anterior: 7 inch, faţă de un display de 5 inch – ecranul oferit de Dell Streak, dispozitiv lansat şi în România (2.700 lei).

După cum au observat participanţii la eveniment, prototipul prezentat în cadrul conferinţei rulează SO-ul Android. Compania nu a oferit detalii legate de data lansării sau specificaţiile tehnice.

Endgadget susţine însă că a reuşit să obţină fotografii şi specificaţiile noului tablet! Mai mult chiar, publicaţia spune că Dell pregăteşte mai multe modele pentru a-şi mări „familia” dispozitivelor de tip tablet PC! Endgadget a oferit cititorilor fotografia modelului Dell Looking Glass, pe care îl anunţase încă din luna aprilie –  despre care scria atunci că va oferi procesor Tegra 2, 4 GB memorie RAM, 4 GB stocare flash, slot SDHC şi un webcam de 1.3 MP.

sursa chip.ro

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »