Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Giveaway special de sarbatori | Regulament de participare | PcMadd

Nu-i asa ca e frumos sa primesti si sa faci cadouri? Ei bine, pentru ultima data anul acesta, avem cateva premii de oferit! Pentru a avea sanse de castig, citeste cu atentie urmatoarele randuri si respecta toti pasii de participare.

1. Organizator

Concursul este organizat de catre SC Madd Electronics Group SRL pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/maddelectronics, si este intitulat „GIVEAWAY DE SARBATORI 2020”

Concursul se desfasoara conform prezentului regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul este intocmit si facut public in conformitate cu legislatia aplicabila in Romania.

2. Locul de desfasurare

Concursul se organizeaza pe pagina de facebook Madd Electronics Group

Pentru a participa la acest consurs este necesar sa ai cont de utilizator pe platformele sociale Facebook si Instagram.

3. Perioada de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 15.12 – 21.12.2020, iar extragerea se va face in termen de 12 ore de la finalizare, prin intermediul unei aplicatii de profil.

4. Inscrierea la concurs

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa:

5. Premii

Premiile acordate sunt descrise in textul postarii pentru promovarea concursului. Nu este posibila inlocuirea premiul prin contravaloarea acestuia in bani sau alte produse.

SE VOR EXTRAGE 2 CÂȘTIGĂTORI!

Premiile vor fi expediate catre castigatori prin intermediul unei firme de curierat. Prin urmare, castigatorii trebuie sa mentioneze intr-un mesaj privat numele complet, adresa la care se poate face livrarea si un numar de telefon pentru contact, care va fi utilizat de catre curier. Taxa de livrare este suportata de catre SC Madd Electronics Group SRL. 

Pentru ca vorba multa deseori strica, nu ne ramane decat sa uram tuturor participantilor mult succes!

Tags: ,

Category: Concurs

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.