Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Alienware – Extraterestru in Romania

De ceva timp M@dd Electronics a adus si pe meleagurile noastre celebrele Alienware. Pentru cine nu stie – Alienware e sinonim cu cele mai performante laptopuri de pe planeta disponibile publicului.

Luna aceasta M@dd (distribuitor in Romania pentru Dell(Alienware)) a adus primele laptopuri pentru gaming sau operatiuni intense cu procesor i7 (cel mai tare procesor la ora actuala). Iar daca procesorul este cel mai tare un astfel de laptop nu isi permite sa vina fara o placa video pe masura adica nVidia GTX 280M cu 1024 MB memorie. Despre RAM pot sa zic ca cel mai slab echipat vine cu 4096 MB iar cel mai tare undeva pe la 8192 MB.

Daca crezi ca harddisk-ul nu poate fi prea mare ce zici de 500GB, dar de 2 hdd-uri de 500GB in acelasi laptop? Cum iti suna Blue Ray? Pentru ca toate modelele sunt echipate cu RW Blue Ray. Iar la capitolul sunet nu se lauda decat cu High Definition 5.1 Surround Sound

Laptopurile vin in 3 variante de dimensiune in functie de dorinta fiecarui cumparator; astfel puteti sa optati pentru un display de 11.6″ (m11x) , de 15″(m15x) sau de 17″(m17x).

Pentru mai multe modele vizitati site-ul sau magazinele M@dd

Oferta Alienware nu se opreste doar la laptopuri. Alienware face si cele mai performante desktopuri iar cateva din ele sunt deja disponibile si pe piata romaneasca deasemena prin intermediul M@dd Electronics.

Tags:

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Timisoara - Magazin Strada Socrate Nr. 2

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.