Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

East European Comic Con 2015

“Nu-i așa că ți-ai dorit din totdeauna să vii la un eveniment, să te întâlnești cu noi acolo, să împietrești mut de uimire și apoi să strigi cât te țin puterile…”

Asa isi incep comunicatul de presa partenerii nostrii ACTIVISION BLIZZARD , alaturi de care avem placerea sa participam in acest an la EECC.

Respectand dorinta  consumatorului amator de gaming, suntem intotdeauna bucurosi sa oferim tot suportul logistic pentru desfasurarea evenimentelor de profil. Va asteptam si la Cluj in luna iunie la Sala Polivalenta.

Mai jos comunicatul de presa in intregime.

BUCUREȘTI, România — 4 mai 2015 — Nu-i așa că ți-ai dorit din totdeauna să vii la un eveniment, să te întâlnești cu noi acolo, să împietrești mut de uimire și apoi să strigi cât te țin puterile „Activision”? „Blizzard”?

Poți să o faci chiar acum pentru că tot ce vei citi mai departe este cât se poate de real. Spune tuturor că Activision Blizzard participă la East European Comic Con și vino alături de noi la cel mai mare eveniment dedicat culturii pop din România. Vino să ne bucurăm împreună că ceea ce ne-am dorit de atâta timp acum s-a întâmplat.

Te așteptăm să ne arăți cât de fericit ești să ne vezi la East European Comic Con, să ne spui cât de mult îți plac jocurile noastre, să ne jucăm împreună și să ne iei premiile pe care ți le-am pregătit.

Noi vom fi prezenți la East European Comic Con alături de prietenii noștri de la ESL, ASUS ROMANIA, PC M@DD, NATEC, MAD CATZ, THRUSTMASTER, PC GARAGE, BENQ și MEDIA GALAXY. Tu vei fi prezent împreună cu prietenii tăi. Numai așa te vei putea bucura pe deplin de Call of Duty: Advanced Warfare, Destiny, Hearthstone: Heroes of Warcraft și Heroes of the Storm, jocurile pe care le vei putea încerca la standul nostru.

Vino să joci Call of Duty: Advanced Warfare, inclusiv modul Exo Zombies unde presiunea și tensiunea cresc dintr-un moment în altul. Vino să joci Destiny, o călătorie într-un viitor îndepărtat unde îți vei asuma rolul de Gardian al ultimului oraș de pe Pământ şi vei traversa sistemul nostru solar pentru a-l apăra de invadatori.

Vino să joci Hearthstone: Heroes of Warcraft și să-ți măsori puterile cu ceilalți jucători. Vino să joci Heroes of the Storm și să trăiești experiența unui meci multiplayer antrenant alături de cei mai buni prieteni ai tăi.

Vino să te joci la standul Activision Blizzard de la East European Comic Con.

Când? Peste căteva zile, în perioada 8-10 mai. Unde? La ROMEXPO, Pavilionul C5. De unde îmi iau bilet? Din Orange Shop, Diverta, Vodafone, DOMO, Germanos, Cărturești, dar și de pe MyTicket.ro sau Eventim.ro.”

Tags: , , , , ,

Category: Comunitatea m@dd

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »