Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

DELL XPS 8700

Acest nou desktop are procesoare rapide Intel® Core™ din a patra generaţie, spaţiu generos de stocare şi posibilitatea de extindere uşoară, permiţându-vă să ţineţi pasul cu toate ideile.

Funcţionare rapidă, fără probleme

Intraţi în posesia celui mai rapid desktop XPS™ de tip mini tower de până acum. Procesoarele Intel® Core™ din a patra generaţie, care funcţionează cu 15 % mai bine decât generaţia anterioară, vă permit să lucraţi în viteză cu aplicaţii solicitante pentru sistem, precum editarea video, redarea conţinutului video HD, efectuarea mai multor activităţi simultan şi jocurile sofisticate.

Bucuraţi-vă de experienţa Windows 10.

XPS 8700 este livrat complet echipat cu noul sistem de operare Windows 10, printre ale cărui caracteristici se numără o interfaţă tactilă fluidă, aplicaţii pentru productivitate sau divertisment şi sincronizarea automată a setărilor şi a fişierelor pe toate dispozitivele cu Windows 10 conectate la internet.
Un nou design pentru desktop, cu dale pe care le puteţi schimba şi aranja în aşa fel încât să aveţi în prim plan informaţiile pe care trebuie să le vedeţi cel mai des.

Permanent actualizat: reţelele de socializare, ştirile, acţiunile şi multe altele sunt actualizate inclusiv atunci când sistemul este în modul repaus.
Cumpăraţi şi un afişaj Dell cu atingeri multiple pentru a interacţiona tactil cu Windows 10.

Stocare generoasă şi posibilitate de extindere
Cu cele patru compartimente uşor accesibile pentru hard disk, puteţi să extindeţi capacitatea de stocare a sistemului până la 4 TB şi să aveţi o bibliotecă media virtuală uriaşă.

Măriţi viteza de pornire a sistemului utilizând unul dintre compartimente pentru o unitate SSD mSATA de 512 GB.

În spaţiul de stocare de până la 4 TB vă încap uşor filmele personale, fotografiile şi documentele şi vă mai rămâne loc şi pentru altele, pe măsura extinderii familiei.

Cu cât mai multă memorie, cu atât mai bine – când sunteţi pregătit pentru upgrade, puteţi instala uşor memorie RAM pe XPS 8700.
Optaţi pentru viteză mare la pornire şi la revenire din repaus

Cu tehnologia Intel® Smart Response (SRT), sistemul porneşte şi se reactivează din modul repaus în mai puţin de trei secunde şi încarcă programe de două ori mai repede. Cu memoria de până la 16 GB, la 1.600 MHz, puteţi reda în flux conţinutul media fără întreruperi, inclusiv atunci când rulaţi şi alte aplicaţii.
Tehnologia Intel® Smart Response concentrează puterea de procesare acolo unde aveţi mai mare nevoie de ea – pornind şi reactivând aplicaţiile – pentru o experienţă de multitasking mai fluidă.
Cumpăraţi şi o unitate SSD de 512 GB pentru a profita la maximum de memorarea în cache Intel SRT.

Mai multe porturi pentru conectivitate flexibilă

Conectaţi şi sincronizaţi diverse dispozitive şi afişaje cu cele şase porturi USB 3.0, portul Bluetooth 4.0 şi portul HDMI.
Cele şase porturi USB 3.0 vă permit să conectaţi mai multe dispozitive, făcând din XPS 8700 un adevărat centru digital.
Conectaţi afişaje HD şi redaţi în flux conţinutul pe un televizor HD, utilizând portul HDMI.
Cititorul de carduri 15 în 1 vă permite să încărcaţi fotografii, filme şi multe altele fără să aveţi nevoie de cabluri.

Grafică şi sunet avansate

Creaţi capodopere HD şi bucuraţi-vă de filmele, emisiunile şi jocurile preferate cu intensitatea şi detaliile unei experienţe cinematografice.
Beneficiaţi de caracteristicile vizuale puternice oferite de placa grafică de 225 W.
Pentru jocuri şi editare video complexă, puteţi opta pentru placa grafică NVIDIA® GeForce® GT 660 cu memorie GDDR5 de 1,5 GB.
Sistemul audio 7.1 integrat (6 mufe) dă viaţă sunetului.

Unitate Blu-ray Disc opţională
Unitatea Blu-ray poate să scrie fişiere foarte mari, precum filme HD şi copii de rezervă ale sistemului.
Cumpăraţi şi o unitate combo Blu-ray pentru a viziona şi a scrie conţinut media HD şi multe altele.
Alegeţi o unitate Blu-ray RE pentru a înregistra şi a şterge de mai multe ori discurile Blu-ray.

Tags: , , , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.