Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Streak 7″ Tableta 3G+Wifi

Vesti bune pentru iubitorii de tablete. Cei de la Dell au scos de ceva vreme (mai exact in martie 2011) pe piata cateva modele de tablete, printre care se numara si Dell Streak 7″ Tableta 3G+Wifi. Pe langa acest model se mai gasesc si tablete asemanatoare,  de 10″ si de 5″.Dell Streak 7

Ca design, tableta arata foarte bine dupa parearea mea, asa ca tin sa cred ca cei de la Dell nu au dat gres cu acest produs, cel putin pe partea de design. Caracteristicile principale ale acestei tablete sunt medii, tind sa cred ca aceasta tableta poate multumi un utilizator mediu, care nu este foarte pretentios.
Ca sistem de operare, tableta foloseste Android 2.2 Froyo iar memoria de care dispune este de 16 GB de tip flash, care, dupa parerea mea este suficienta pentru aproape orice utilizator. Pe partea de comunicare, tableta dispune atat de Bluetooth, cat si de wireless sau 3g.
Greutatea este una medie, mai exact 453 grame, dar tinand cont de dimensiunile tabletei (199.8 x 119.8 x 12.4 mm), greutatea este una foarte buna.
Ecranul de 7″ are o rezolutie de 480 x 800 pixeli si este de tip LCD, cu tehologia LED, fiind multi-touch cu protectie superioara impotriva zgarieturilor. Tableta are incorporate si 2 camere, una de 5 megapixeli iar cealalta de 1.3 megapixeli.

Pareri personale:

PRO:
– Tableta dispune si de Wi-Fi si de 3G;
– rezolutia este buna pentru dimensiunile tabletei;
– autonomie excelenta:  72 ore in stand-by, 4 ore in convorbiri si 7 ore in utilizare normala;

CONTRA:
– sistemul de operare Android 2.2 (destul de vechi)

In concluzie, Dell Streak 7″ Tableta 3G+Wifi este o tableta medie ca si performante, dar este foarte buna in raportul calitate-pret.

Tags: , , , , ,

Category: Concurs

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.