Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell se extinde

Dell cumpara compania de securitate SecureWorks si continua sa se extinda pe servicii IT

Dell Inc. a achizitionat compania de securitate informatica SecureWorks, companie cu afaceri de 120 mil. $, pe masura ce producatorul de computere continua sa isi extinda activitatile in oferirea de servicii tehnologice, scrie Wall Street Journal.

Datele financiare ale tranzactiei nu au fost facute publice. SecureWorks, companie privata din Atlanta, ofera servicii de securitate pentru companiile ce urmaresc sa isi securizeze informatiile din retele si computere.

“Securitatea cibernetica este una dintre principalele probleme cu care ne lovim in aceasta perioada”, spune Peter Altabef, presedinte al Dell Services. Acesta a subliniat ca, dupa finalizarea proceselor de integrare ale celor doua companii, care se va incheia in acest trimestru, nu va fi disponibilizat niciunul din cei 700 de angajati ai SecureWorks. Compania are peste 2.900 de clienti, la nivel mondial.

SecureWorks a generat in anul financiar 2010 afaceri de 120 mil. $.

Dell, prezenta si in Romania, a cumparat mai multe companii in lunile recente. Cea mai importanta a fost achizitia Compellent Technologies, companie de stocare a datelor, Dell platind 820 mil. $ pentru ea.

Sursa:  http://www.infoworld.com/t/managed-services/dells-secureworks-buy-smells-small-business-play-965
zp8497586rq

Tags: , , , , ,

Category: Uncategorized

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »