Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell S2340T 23-inch Multi-Touch HD Monitor cu Built-in Dock

Pe data de 13 octombrie 2012, Dell a lansat ultimul model de monitor Dell S2340T de 23 de inch, cu suprafață multi-touch, rezoluție a ecranului de 1920×1080 și iluminare spate LED.

Dell S2340T este un model inovator, cu ecran interactiv, de înaltă definiție (HD), fără cadru, care folosește cea mai recentă tehnologie multi-touch. Combinația unică de claritate și design, plus timpul excelent de răspuns de 8ms, îl transformă într-un dispozitiv indispensabil atât pentru cei pasionați de device-uri de tip multi-touch cât și pentru cei care își doresc să se bucure de imagini impecabile. Frecvența reală de 60 de Hz și adâncimea de culoare de 16.7 milioane de nuanțe fac din Dell S2340T un produs cu adevărat premium, care oferă un nivel nou al experienței vizuale.

Iluminarea din spate LED asigură o eficiență superioară și un consum redus de energie, oferind totodată luminozitate ridicată. Designul piciorului ajustabil este de ultimă generație, existând posibilitatea de a plia monitorul la orizontală, ca o tabletă. Monitorul se distinge prin faptul că are boxe de 5W incorporate și prin suportul pentru diferitele intrări care include conectori ca DisplayPort, intrări HDMI,VGA, DVI și mufe USB3.0.

Ca toate produsele Dell, monitorul Dell S2340T trece cu brio toate testele de performanță, fiabilitate și eficiență. Cu atât de multe caracteristici impresionante, S2340T este alegerea ideală pentru cei care au nevoie de un monitor de înaltă calitate.

Tags: , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Eu nu sufar de prostie ... chiar ma bucur de ea in fiecare zi :))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.