Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Latitude E6320

Pregătit să lucreze

Indiferent dacă vă aflaţi la birou sau în deplasare, laptopul Dell Latitude E6320 este pregătit să vă însoţească. Cu afişajul HD cu LED-uri, de 13,3 inchi, şi procesoarele standard Intel Core, laptopul Latitude E6320 asigură productivitate într-un sistem cu greutate redusă, dar cu performanţă maximă.

Fiind pregătit pentru orice problemă ar ridica activitatea dvs. profesională, acest laptop optimizat pentru întreprinderi este elegant şi blindat de sus până jos, cu o carcasă Tri-Metal™ rezistentă, testată pentru conformitate cu standardul MIL-STD 810G, cu partea din spate a afişajului extrem de rezistentă, din aluminiu anodizat, o bază solidă acoperită cu pulbere şi balamale ranforsate din oţel. În interior, laptopul Latitude E6320 prezintă o tastatură rezistentă la vărsarea lichidelor, o protecţie a ecranului LCD şi un amortizor dispus de jur împrejurul ecranului pentru mai multă siguranţă. Acestea pot rezista la şocurile şi la vărsarea de lichide care pot apărea în timpul activităţilor profesionale de zi cu zi.

Beneficiaţi de productivitate excepţională în timpul zborurilor cu avionul sau în condiţii de iluminare scăzută datorită tastaturii opţionale cu retroiluminare, la care se adaugă o varietate de baterii şi module media amovibile opţionale, inclusiv module media de tip unitate optică, hard disk, dispozitive USB 3.0 şi baterie, care menţin productivitatea la nivel maxim.

Ca membru al familiei Latitude E, laptopul E6320 oferă productivitate în orice locaţie, securitate incontestabilă şi capacitate de administrare eficientă într-un design rezistent, creat să dureze – tot ceea ce aşteptaţi de la produsele Latitude din familia E.

dell_latitude_e6320_1116835_g1

Design creat să reziste

În prezent, afacerile înseamnă să lucrezi oricând şi oriunde. Aveţi nevoie de un laptop care să ţină pasul cu stilul dvs. de lucru. Laptopurile Latitude din familia E îmbină designul de clasă mondială cu rezistenţa pentru a obţine rezultate remarcabile oriunde aţi lucra.

Beneficiaţi de protecţie împotriva temperaturilor extreme, a vibraţiilor, a prafului şi a altitudinilor ridicate cu anumite laptopuri testate pentru conformitate cu standardul MIL-STD 810G.

Adoptaţi o ţinută cu stil în timp ce lucraţi, graţie designului Dell Tri-Metal™, care se remarcă prin finisajul din aluminiu mătuit anodizat şi prin colţurile ranforsate, acoperite cu aliaj de magneziu.

OriginalPng

Fiţi mai relaxat datorită tastaturii rezistente la vărsarea lichidelor şi protecţiei LCD, care creează o barieră în jurul ecranului LCD atunci când acesta este închis.

Apreciaţi detaliile de fineţe, pornind de la balamalele puternice din oţel şi clapeta de blocare a afişajului din aliaj de zinc până la partea inferioară rezistentă, acoperită cu pulbere, care împiedică producerea fisurilor şi a zgârieturilor.

 

Tags: , , , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.