Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Inspiron Duo

Dell Inspiron Duo – de vanzare din decembrie.

In data de 3 noiembrie a acestui an, Dell a publicat in contul de Youtube un clip ce avea ca rol un sneak-preview al viitorului netbook pe care acestia il vor lansa. Este vorba de Dell Inspirion Duo, un device uimitor care poate fi utilizat atat ca netbook cat si ca tableta datorita ecranului ce se poate roti foarte usor.

Conform anunturilor facute de catre Dell, netbookul va putea fi pre-comandat saptamanile urmatoare si livrat incepand cu luna decembrie. Pretul acestuia va porni de la 459$ pentru modelul standard dotat cu un procesor Intel Atom N550 dual-core, 2GB de RAM, acceleratorul Broadcom Crystal HD, 250GB spatiu de stocare si Windows 7 Home Premium.

La prima vedere, Dell Inspirion Duo arata ca un netbook obisnuit de 10.1″, insa o simpla rotire a ecranului il transforma intr-o tableta de ultima generatie disponibila in 3 culori:

  • Marlin (albastru)
  • foggy night (negru)
  • fastback (rosu)

Ecranul raspunde foarte bine la atingere si este acompaniat de interfata Dell Duo Stage UI ce ruleaza in mod automat atunci cand ecranul este rotit 180 de grade pentru modul tableta. Aceasta interfata este mult mai user-friendly deoarece ofera utilizatorului acces rapid la o serie de aplicatii multimedia (MusicStage, VideoStage, PhotoStage si BookStage). Totusi acest atu nu sporeste si navigarea in Windows 7 ci doar ofera o alternativa pentru sectorul de multimedia atunci cand netbookul este folosit pe post de tableta.

Sursa: www.stiri.it

Tags: , , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.