Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Inspiron 5348

Viteza mare de reactie si afisaj generos

Vizualizare HD: afisajul generos de 23 de inchi, cu rezolutie Full HD (1080p), va ofera o vizualizare perfecta pentru toate fotografiile si videoclipurile preferate.

Ecran tactil uimitor, fara cadru: pe ecranul tactil capacitiv optional, care accepta atingeri cu zece degete, fiecare atingere, tragere cu degetul si derulare este rapida si precisa. Spre deosebire de functionalitatea tactila optica, care utilizeaza camerele din cadru pentru a urmari miscarile, functionalitatea tactila capacitiva utilizeaza senzorii de sub sticla, asigurand o mai mare fluiditate a miscarilor. Pe langa functionalitatea tactila capacitiva, sistemul are un afisaj elegant, fara cadru, care face ca experienta Windows 8.1 sa fie si mai impresionanta.

Design deosebit

Elegant si aerodinamic: Inspiron 23 este un obiect deosebit in orice incapere a casei. Configuratia comoda cu un singur cablu elimina dezordinea suparatoare cauzata de prea multe cabluri, iar designul compact va permite sa utilizati spatiul de pe birou in alte scopuri.

inspiron_23_5348_1

Asezare flexibila: designul elegant, cu muchii netede, baza neagra si monitor cu profil subtire, face din acest sistem all-in-one un PC care merita expus. Asezati-l pe orice suprafata solida sau montati-l pe perete cu ajutorului suportului VESA (comercializat separat) pentru a mari spatiul liber de pe birou si a-i da un aspect interesant.

Sunet captivant: tehnologia Waves MaxxAudio®, care a primit premiul GRAMMY® tehnic, va permite sa dati volumul la maximum.

 Conectare puternica

Accelerarea oricarei activitati: reconciliati carnetul de cecuri cu soldul contului bancar, incarcati un film si ascultati muzica, toate in acelasi timp, cu un decalaj mai mic, datorita vitezei impresionante si puterii procesorului pana la Intel® Core™ i5 din a patra generatie.

Viteza mare de reactie: jocurile, materialele video si editarea foto beneficiaza de un plus de performanta de la placa grafica Intel de pana la 1 GB1.

Conexiuni simple: cele doua porturi USB 3.0 si cele cinci porturi USB 2.0 faciliteaza conectarea la telefon, imprimanta, scaner si alte dispozitive, iar intrarea HDMI si iesirea HDMI faciliteaza conectarea la un al doilea afisaj sau la un televizor.

Close up of a Dell Inspiron 23 Touch (Model 5348) all-in-one desktop computer on a desk in a small professional home office, with papers and a red coffee mug on the desk, and fileboxes and office supplies on nearby bookshelf .  Ecosystem features Dell KM714 (Tangerine) wireless keyboard and mouse, Dell AC411 wireless speaker (Eagles), Targus passive stylus, and Dell C1660w color printer (Liberty).

Close up of a Dell Inspiron 23 Touch (Model 5348) all-in-one desktop computer on a desk in a small professional home office, with papers and a red coffee mug on the desk, and fileboxes and office supplies on nearby bookshelf .
Ecosystem features Dell KM714 (Tangerine) wireless keyboard and mouse, Dell AC411 wireless speaker (Eagles), Targus passive stylus, and Dell C1660w color printer (Liberty).

 

Tags: , , , , ,

Category: Review

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »