Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Inspiron 15R

Dell Inspiron 15R, este un laptop elegant dotat cu un procesor Intel Core a 4a generatie  si mai subtire cu 17% decat modelul din 2011.

Laptopul beneficiaza de o bateria litiu-ion cu 6 elemente care  are o durata de funcţionare de peste sase ore, astfel încat sa puteti ramane conectat si atunci cand sunteti în miscare.

Dotarea laptopului cu un display de 15.6” HD Truelife face ca  seara dedicate filmelor sa fie mai interesanta, dand viata imaginilor pe care le urmariti oriunde ati fi. Puteti complecta experienta de divertisment de acasa conectand laptopul la un televizor sau monitor cu capacitate HDMI prin intermediul portului HDMI v1.4 a disponibil.

Acest laptop devine usor un accesoriu elegant fiind realizat din aluminiu anodizat  cu un design fin .

Inspiron_15R_5521_610x610

Dotarea laptopului cu un procesor Intel Core din a 4 a generatie permite trecerea la un nivel de viteza mai mare al jocurilor si redarea in flux a clipurilor video.

Suita audio Waves Maxx Audio 4.0  de care beneficiaza laptopul va permite rasfatarea urechilor dumneavoastra cu o calitate a sunetului asemanatoare celei din studiourile de productie.

Laptopul tau poate fi oricand updatat cu informatii utilizand cele 2 porturi USB 3.0 , portului USB 2.0 si a portului RJ45 Ethernet. Totodata laptopul are incorporat si un Card  Reader 8 in 1.

Dell Inspiron 15R in ciuda designului elegant este un laptop foarte rezistent, el este  dotat cu o tastatura rezistenta la bruscari a tastelor si utilizarea lor intensiva. Tastatura este de asemenea rezistenta la stropi, asa ca daca esti un neindemanatic  lasa-te pe spate si scrieti nuvela linistit cu o cana de cafea langa fara frica.

httpv://youtu.be/dyVOdvF7By0

Tags: , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.