Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Dell Alienware X51

Desi este cel mai mic desktop de gaming produs pana acuma de Dell oferă, o experienţă spectaculoasă HD, la 1080p, şi 3D cu sistem audio 7.1 surround-sound integrat a celor mai noi şi solicitante jocuri de la producători de top, iar design-ul nou ( carcasa cu dublă orientare ) şi mai compact al carcasei oferă flexibilitatea de a transforma aproape orice spaţiu într-un centru de divertisment şi jocuri.

     

Este echipat cu procesoare puternice Intel Core I din a doua generaţie, grafică Nvidia GeForce GT sau opţional plăci grafice clasa GTX,cu Wireless-N pentru acces rapid la Internet, HDMI 1.4 pentru conectarea la televizoare 3D, două porturi USB 3.0 SuperSpeed pentru transfer rapid de date , sistem audio HD 7.1 şi memorie GDDR5.

Carcasa cu design inteligent a noului Alienware X51 îmbină funcţionalitatea şi stilul. Finisajul elegant, negru mat, al desktopului, cu accente de gri metalizat şi trei zone de iluminare personalizabile controlate prin software-ul AlienFX, creează un look cu adevărat diferit. Designul futurist cu carcasă cu dubla orientare permite montarea pe orizontală sau pe verticală, reducând amprenta lui X51 fără a sacrifica performanţa …

Specificaţii Alienware X51:

 • Opţiuni processor Intel Core i3, i5 şi i7 Dual şi Quad Core
 • Arhitectură Intel H61 Express Chipset
 • Placă de bază Mini-ITX
 • Opţiuni placă grafică NVIDIA: 1GB GDDR5 NVIDIA GeForce GT 545 (Standard), sau 1GB GDDR5 NVIDIA GeForce GTX 555
 • Pănă la 8GB de memorie DDR3 (4GB Standard); 2 sloturi 240-Pin DDR3 SDRAM
 • HDD rapid de  7.200RPM
 • Unitate de inscripţionare DVD în două straturi, Slot-Loading (Standard)
 • Performanţă audio internă HD 7.1 cu Waves MAXX Audio Software
 • Reţea integrată Gigabit Ethernet NIC 10/100/1000Mbps şi conexiune integrată Wi-Fi Wireless LAN Standard 802.11 a/b/g/n
 • USB 2.0 (6x); USB 3.0 (2x); intrare microfon; ieşire căşţi/boxe; ieşire HDMI 1.4; RJ-45 Gigabit Ethernet; porturi difuzoare faţă, spate, centru; ieşire digitală SPDIF (TOSLINK); ieşire digitală SPDIF (coaxială)
 • Sursă de alimentare Alienware de 240W (Standard) sau opţional sursă de 330W
 • Carcasă de tip tower cu dublă orientare. Dimensiuni: înălţime: 343mm x lăţime: 95mm x adâncime: 318mm
 • Greutate de pornire: 5,49 Kg

Toate laptopurile şi desktop-urile Alienware sunt disponibile cu Alienware Command Center, care oferă acces uşor şi intuitiv la aplicaţii şi funcţii exclusive, inclusiv efectele de iluminare AlienFX şi sistemul de management al consumului energetic AlienFusion. AlienAdrenaline, un nou modul pentru Alienware X51, permite pasionaţilor de jocuri să îşi creeze profiluri unice, care, la activare, lansează o serie de evenimente personalizabile, precum deschiderea anumitor programe, schimbarea temelor AlienFX, deschiderea anumitor link-uri web şi altele. Actualizările şi noile programe software se descarcă direct în Command Center, creând un instrument care evoluează în mod continuu şi permite utilizatorilor să îşi modifice şi personalizeze sistemul.

Alienware este recunoscut în întreaga industrie şi în rândul consumatorilor pentru performanţă, funcţionalitate şi design. Laptopul de gaming Alienware M17x cu procesoare Intel Sandy Bridge a obţinut recent premiul pentru performanţă de la Hardware Heaven, iar laptopul Alienware M11x R3  a obţinut un “Gold Award”.  Pe măsură ce tehnologia avansează, Alienware va continua să ofere ultimele noutăţi în domeniul PC-urilor pentru gaming, realizând parteneriate cu alţi lideri din industrie pentru a livra o experienţă de joc spectaculoasă.
Acest produs face de acum parte din oferta standard MADD ELECTRONICS

Din IANUARIE 2012 stocul Madd Electronics la laptopuri s-a dublat si in acelasi timp diversificat foarte mult, preturile scazand in medie cu 20%  fata de  perioada anterioara !  In urma contractelor de parteneriat semnate ,  incepand cu luna AUGUST 2012 Madd Electronics isi imbogateste linia de sisteme refusbished cu gama de top de la DELL in baza unui contract stabil care va garanta un stoc permanent si preturi mai mici la varfurile de gama DELL . 

Acest lucru, combinat cu statutul de  PARTENER MICROSOFT REFURBISHED pentru Romania ne pun in situatia de a putea oferii produse foarte performante , la preturi decente si cu licente WINDOWS refurbished  incepand de la 10 EURO !

Tags: , ,

Category: Review, Stiri IT & tehnologie

About the Author: Eu nu sufar de prostie ... chiar ma bucur de ea in fiecare zi :))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »