Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

De ce Windows 10?

<em>De ce să alegi Windows 10<em>

Încă există multe persoane care evită să achiziționeze o licență pentru sistemul PC sub pretextul că este destul de costisitoare sau că nu este folositoare, că poate utiliza computerul fără a instala un sistem de operare autorizat. 

Windows 10 este mai mult decât un sistem de operare. În primul rând vorbim despre SECURITATE, având cel mai bun antivirus – Antivirus Windows Defender. Oferă măsuri de securitate care protejează permanent și care este demn de încredere. Este mereu actualizat și asigură accesul la cele mai recente mijloace de protecție. Cu antivirusul Windows Defender, sistemul, fișierele și toate activitățile sunt protejate împotriva virușurilor și a altor programe malware și spyware.

Windows Defender este încorporat în Microsoft Edge, contribuind la protecția împotriva site-urilor web și descărcărilor rău-intenționate. Paravanul de protecție Windows este un sistem de protecție a rețelei conceput pentru a împiedica hackerii și programele software rău-intenționate să acceseze dispozitivele dintr-o rețea sau de pe internet. Dacă dispozitivul cu Windows 10 se pierde sau se fură, cu ajutorul serviciului „Găsește-mi dispozitivul” se poate apela, bloca sau se poate localiza pe hartă dispozitivul. Windows permite stabilirea măsurii de control pentru protecția familiei pe dispozitivele cu Windows 10 și Xbox, inclusiv controlul accesului la site-uri web, limite de timp pentru dispozitive și care aplicații și jocuri pot fi vizualizate sau achiziționate.

Un alt beneficiu adus de Windows 10 este PRODUCTIVITATEA. Cu ajutorul aplicațiilor și al caracteristicilor pe care le posedă, productivitatea este mai crescută. Spre exemplu, se pot organiza, edita sau partaja amintirile cu Fotografii Microsoft. Aplicația Fotografii funcționează cu OneDrive ceea ce permite accesul rapid de pe orice dispozitiv la fotografii și clipuri video. Editarea filmelor este mai simplă, aplicația Fotografii simplificând redarea poveștii. De asemenea, tot cu ajutorul acestei aplicații se pot edita poveștile video cu efecte 3D. Aplicația Fotografii este un cumul de beneficii: acces rapid la întreaga galerie, posibilitate de editare, relizare fotografii și creare video.

O altă aplicație productivă este Your Phone. Cu ajutorul acesteia se pot accesa în cel mai scurt timp fotografiile și mesajele text de pe telefoanele Android. De asemenea, se pot trimite mesaje text de pe computer și se pot primi mesajele text de pe mobil, chiar pe computer.

Asta nu e tot! Windows 10 vine la pachet cu DISTRACȚIE ȘI FUNCȚII ÎNCORPORATE. În Magazin Microsoft se găsesc cele mai bune jocuri, disponibile atât pe PC, cât și pe tabletă și telefon. 

Dacă încă nu ești convins, contactează-ne și îți povestim mai multe. Nu uita că la Madd Electronics ai posibilitatea de a opta pentru sistem de operare preinstalat Windows 10 Home sau Pro, în funcție de necesități, la cel mai bun preț, împreună cu sistemul sau laptopul ales!

?www.pcmadd.com

Tags: , ,

Category: Stiri IT & tehnologie, Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.