Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

De ce sa cumperi Office 365?

Office 365 furnizeaza puterea productivitatii cloud catre afacerile de toate dimensiunile, facilitand economisirea de bani si timp si salvarea de resurse valoroase. Cu Microsoft Office 365 va sporiti productivitatea!

Beneficiati de acces oriunde!

Office va ajuta sa lucrati de oriunde pe aproape orice dispozitiv – PC, Mac, iPhone, Android și BlackBerry. Lucrul de la distanta presupune accesul de oriunde la informatiile de care aveti nevoie, intr-un mod consistent si securizat. Cand nu sunteti la birou, puteti accesa Inbox-ul prin intermediul Outlook Web App, puteti vizualiza si edita documente cu Outlook Web App sau puteti intra intr-o sedinta online cu Lync™ Web App. Aveti posibilitatea de testare Office 365 pentru a va convinge de aceste beneficii.

Mentineti controlul!

Prin intermediul paginii de administrare Office 365 departamentul IT mentine controlul. Patch-urile, actualizarile si actualizarile de back-end sunt aplicate automat, in timp ce Dvs. detineti controlul asupra momentului in care doriti sa implementati modificarile majore. Puteti delega drepturile de a efectua sarcini specifice de administrare prin intermediul Role-Based Access Controls.

 Aveti 99,9% disponibilitate si garantii sustinute financiar!

Cu Office 365, e-mail-ul, documentele si serviciile Dvs. sunt disponibile atunci cand aveti nevoie de ele. Furnizat de o retea globala de centre de date de ultima generatie, protejate de nivele multiple de securitate si politica de confidentialitate stricta, Office 365 include un acord Service Level Agreement sustinut financiar care garanteaza disponibilitate de 99,9%.

Alegeti securitate de nivel inalt pentru compania Dvs!

Cu Office 365, datele va sunt protejate cu cele mai inalte standarde de securitate fizica si digitala. Microsoft Exchange Online include protectii anti-spam si antivirus, menite sa combata cele mai noi amenintari – cunoscute sau necunoscute – imediat ce acestea apar. Protejeazati-va datele prin fiabilitate la nivel de companie, back-up continuu de date, capabilitati de recuperare in caz de dezastru si o politica stricta de confidentialitate. Stocarea e-mail-urilor pe servere redundante geografic, administrate de Microsoft 365, este destinata sa va ajute sa indepliniti anumite cerinte de reglementare.

Office-365-New

Diminuati curba de invatare!

Oamenii Dvs. pot deveni productivi imediat utilizand unelte Office familiare care se integreaza cu Office 365 fara a necesita instalare sau configurare complicata.

Gasiti pachetul potrivit pentru nevoile Dvs!

Office 365 este disponibil intr-o varietate de pachete menite sa indeplineasca cerintele Dvs. IT si de afaceri. Fiecare pachet beneficiaza de aceeasi garantie de disponibilitate de 99,9% si de sistemele robuste de securitate pe care le astepti din partea Microsoft.

Bucurati-va de solutii exceptionale de e-mail, colaborare si sedinte online!

In functie de planul Office 365 ales, puteti beneficia de solutii exceptionale de e-mail, colaborare si sedinte online. Oamenii dvs pot edita documente simultan cu ceilalti colegi si pot intensifica facil colaborarea prin intermediul sedintelor online. Puteti avea acces gratuit la Office 365 trial. Testarea va face diferenta!

Permiteti-le utilizatorilor locali sau online sa lucreze fara intreruperi!

Desi casutele postale ale unor utilizatori sunt stocate local, iar altele in cloud, Exchange Online furnizeaza o coexistenta bogata care le permite sa functioneze ca o arhitectura integrata si unitara. Facilitati precum informatii Free/Busy, MailTips, cautare in casuta postala, urmarirea mesajelor si arhivarea lor sunt disponibile atat utilizatorilor locali cat si celor din cloud, astfel colaborarea devine neintrerupta indiferent de locatia casutei postale a utilizatorilor, totul numai cu Microsoft Office 365.

Beneficiati de suport 24/7!

Microsoft este mandru sa furnizeze suport global la nivel de IT, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana pentru abonatii Office 365. Administratorii serviciilor tale pot crea tichete de suport oricand sau pot suna la oricare din centrele de suport din lume.

Reduceti costurile si asigurati flexibilitatea!

Office 365 poate furniza afacerii Dvs. anticipat, costuri anuale, de pe urma utilizarii uneltelor de comunicatii, colaborare și productivitate. In plus, va poate ajuta sa reduceti semnificativ costurile si efortul de implementare si administrare a serverelor locale, cu un pret avantajos. Pentru detalii pret office 365 personalizat, nu exitati sa ne contactati. Incercati acum versiunea trial Office 365!

 

Tags: , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »