Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

De ce magazine specializate pentru achiziționarea laptopurilor recondiționate sau second hand și nu persoane fizice?

De cele mai multe ori suntem prinși la mijloc când vine vorba de a achiziționa un nou laptop sau calculator. Deși avem nenumărate variante în vederea alegerii celei mai bune soluții, posibilitatea de a da greș este colosală în cazul în care optăm pentru achiziția unui laptop second hand direct de la o persoană fizică.

Chiar dacă prețurile percepute de către vânzătorii persoane fizice sunt mai mici, nu se iau în calcul anumite aspecte, care, pe termen lung pot fi costisitoare. Iată câteva motive pentru care te sfătuim să spui NU achizițiilor direct de la persoane fizice și să alegi magazinele specializate:

  • Achiziționarea direct de la o persoană fizică nu garantează funcționalitatea la capacitate maximă
  • Laptopurile cumpărate de la persoane fizice pot să nu mai fie în garanție
  • Semnele de uzură pot fi mult prea adânci pentru a putea fi corectate
  • Există posibilitatea ca piesele componente să nu fie originale, dacă au fost schimbate.

Nu se poate afla cu exactitate în ce condiții a fost păstrat produsul respectiv, dacă a fost întreținut cum trebuie și cum a fost folosit anterior. Chiar dacă prețul este mai mic, nu vei primi nici o garanție și nici o siguranță că laptopul achiziționat va funcționa conform așteptărilor tale. În schimb, magazinele specializate în recondiționarea laptopurilor oferă garanții extinse. Dat fiind faptul că acestea oferă pe piață laptopuri provenite de la diverse companii, semnele de uzură sunt cât se poate de mici și ușor de corectat.

Prin urmare, te sfătuim să îți achiziționezi un laptop recondiționat sau second hand direct de la un magazin specializat. Vei avea o garanție asupra funcționalității, asupra originalității pieselor componente și un aspect cât mai apropiat de cel al unui laptop nou.

În magazinele Madd Electronics găsești o gamă variată de laptopuri, unele mai performante ca celelalte și recondiționate în modul cel mai profi. În plus, ai posibilitatea de a opta fie pentru o licență Windows 10 Home Premium, fie pentru una Windows 10 Professional la cel mai bun preț. Ne găsești în magazinele fizice din București, Cluj-Napoca și Iași sau online: www.pcmadd.com.

Tags: , ,

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »