Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Cum să remediați faptul că nu primiți e-mailuri în Gmail?

Ați observat că ați încetat să mai primiți e-mailuri noi în contul dvs. de Gmail?

Ați observat că ați încetat brusc să mai primiți e-mailuri noi în contul dvs. Gmail? Nu-ți face griji, nu ești singur. Aceasta este o problemă comună printre cei care folosesc acest serviciu de e-mail.

Uneori, aceste probleme pot fi cauzate de o configurare greșită sau de o problemă temporară cu serverele Gmail. Dar, din fericire, există o serie de pași pe care îi puteți lua pentru a rezolva această problemă.

În acest articol, vă prezentăm câteva trucuri care vă vor permite să rezolvați neprimirea e-mailurilor în Gmail. Indiferent dacă sunteți un utilizator începător sau experimentat, aceste sfaturi vă vor ajuta să primiți e-mailurile în cel mai scurt timp.

Încercați câteva reparații de bază

Înainte de a încerca depanarea avansată, verificați starea serverelor Google Workspace. Faceți acest lucru pentru a vă asigura că Gmail funcționează corect.

Verificați starea serverelor Google Workspace.

Dacă serverele Gmail au trecut recent printr-o întrerupere, acesta poate fi motivul pentru care nu primiți e-mailuri noi. Ce puteți face în acest caz este să cereți expeditorului să retrimite e-mailul.

O conexiune lentă la internet afectează livrarea e-mailurilor dvs. Prin urmare, verificați viteza conexiunii pe un site web specializat iar dacă este mai mică decât în ​​mod normal, contactați furnizorul de servicii pentru a remedia problema.

O altă cauză posibilă pentru a nu primi e-mailurile dvs. este că apare o eroare temporară în contul dvs. Gmail. Puteți încerca să vă deconectați și să vă reconectați.

Pentru a vă deconecta de la contul Gmail, deschideți Gmail în browser și selectați pictograma profilului din colțul din dreapta sus. Apoi selectați “Ieși”, reporniți browserul și conectați-vă din nou la contul dvs.

Verificați spațiul de stocare al contului Gmail

Când spațiul de stocare este plin, nu mai primiți e-mailuri noi.

Gmail salvează e-mailurile în spațiul de stocare al contului dvs. Google. Dacă sunteți un utilizator gratuit, veți avea 15 GB de spațiu de stocare, care se poate umple rapid dacă primiți o mulțime de e-mailuri sau stocați fișiere în Drive.

Când spațiul de stocare este plin, nu veți mai primi e-mailuri noi. Pentru a verifica stocarea contului dvs. Google, deschideți Google Drive și uitați-vă la starea stocării din partea stângă a ecranului

În cazul în care este plin, puteți cumpăra mai mult spațiu sau puteți șterge fișierele inutile din Google Drive. Pentru a elibera spațiu în contul dvs. Gmail, puteți, de asemenea, să goliți coșul de gunoi dacă nu aveți nevoie de e-mailurile stocate acolo.

Verificați dosarul de spam din Gmail

Ca multe servicii de e-mail, Gmail trimite spam în dosarul de spam. Este posibil ca Gmail să clasifice greșit unele e-mailuri din acest dosar. Vestea bună este că puteți muta aceste e-mailuri înapoi în căsuța de e-mail.

Este posibil ca Gmail să clasifice unele e-mailuri în acest dosar din greșeală.

Pentru a realiza acest lucru, deschideți Gmail și faceți clic pe opțiune “Spam” în bara laterală din stânga. Apoi, localizați e-mailul pe care vă așteptați să îl primiți și faceți clic dreapta pe el, selectați „Nu trimite spam” în meniul contextual.

Dacă acest lucru se întâmplă din nou în viitor, vă rugăm să verificați dosarul de spam ori de câte ori nu găsiți un e-mail așteptat în căsuța dvs. de e-mail.

Asigurați-vă că nu ați blocat expeditorul

Gmail vă permite să blocați expeditorii pentru a evita primirea de e-mailuri de la aceștia. Cu toate acestea, este posibil să fi blocat accidental pe cineva de la care așteptai un e-mail. Pentru a rezolva această problemă, eliminați expeditorul din lista dvs. de blocare.

Pentru a face acest lucru, deschideți Gmail și apăsați pictograma roată situată în bara de sus. Apoi selectați „Vedeți toate setările” și apoi „Filtre și adrese blocate”. Localizați și selectați utilizatorul blocat și faceți clic „Deblocați adresele selectate”.

Gmail vă permite să blocați expeditorii pentru a evita primirea de e-mailuri de la aceștia.

Apoi, în fereastra de confirmare, selectați “A debloca”. Când deblocați expeditorul, va trebui să-i cereți din nou să vă trimită e-mailul.

Dezactivați redirecționarea e-mailurilor

Cu funcția de redirecționare a e-mailurilor din Gmail, puteți redirecționa e-mailurile primite către o altă adresă. Această caracteristică este utilă dacă v-ați mutat la o altă adresă de e-mail și doriți ca toate e-mailurile primite să fie redirecționate către aceasta.

Sin embargo, dacă nu primiți e-mailuri, este posibil ca Gmail să le redirecționeze către o adresă redirecționată.

Pentru a dezactiva redirecționarea e-mailurilor în Gmail, deschideți Gmail și atingeți opțiunile din această secvență: Pictograma roată > Vedeți toate setările > Redirecționare și fila POP/IMAP > Dezactivați redirecționarea > Salvați modificările.

Dacă nu primiți e-mailuri, este posibil ca Gmail să le redirecționeze către o adresă redirecționată.

Dacă opțiunea de redirecționare a e-mailului a fost activată, va trebui să-i ceri expeditorului să retrimită e-mailul la adresa ta inițială.

Verificați tipul fișierului

Setările de securitate ale Gmail blochează automat mesajele cu fișiere și linkuri potențial dăunătoare. Prin urmare, înainte de a deschide un e-mail suspect, cConfirmați cu expeditorul că e-mailul nu conține fișiere rău intenționate.

Dacă sunteți sigur că fișierul este sigur pentru computerul dvs., puteți cere expeditorului să îl încarce pe Google Drive și apoi să distribuie linkul.

Dezactivați temporar orice antivirus pe care îl utilizați

Un e-mail cu atașamente rău intenționate va fi eliminat de funcția de filtrare a e-mailului a antivirusului.

Dacă un e-mail care conține atașamente rău intenționate ocolește securitatea Gmail, acesta va fi eliminat de funcția de filtrare a e-mailului a antivirusului. Cu toate acestea, dacă credeți că e-mailul este sigur și doriți să îl primiți oricum, puteți dezactiva temporar antivirusul.

Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe pictograma antivirus din bara de sistem și dezactivați-o în meniul contextual. După dezactivarea programului de securitate, acesta solicită expeditorului să retrimite e-mailul.

Goliți memoria cache a browserului dvs

Deși puțin probabil, datele cache corupte sunt uneori un motiv pentru care nu primiți e-mailuri noi în Gmail. Pentru a confirma acest lucru, deschideți Gmail într-un alt browser și verificați dacă primiți mesaje noi sau nu.

Dacă nu primiți e-mailurile, datele din memoria cache corupte sunt cele care cauzează problema în browserul dvs. implicit. Soluția în acest caz este aceea ștergeți datele cache ale browserului pe care îl utilizați cel mai frecvent.

Contactați asistența Google

Dacă problema persistă, contactați asistența Google și cereți ajutor.

Dacă problema persistă, probabil că există ceva în neregulă cu contul dvs. Google. În acest caz, vă recomandăm să contactați asistența Google și să solicitați ajutor.

Dacă tot nu primiți e-mailuri în Gmail, oricare dintre sfaturile de mai sus ar trebui să rezolve problema. Între timp și dacă apare vreo urgență, imprimați contactele din Gmail, astfel încât să aveți o înregistrare pe hârtie.

Cât de important este să rezolvi această problemă în Gmail?

Nu mai primiți e-mailuri din Gmail nu se întâmplă întotdeauna, deoarece căsuța de e-mail este aglomerată cu mesaje. Întâmpinarea acestor inconveniente este obișnuită, dar cu ajutorul acestor sfaturi poți găsi o soluție eficientă.

Trebuie să fii pregătit și să știi cum să rezolvi aceste probleme pentru a nu pierde informații importante sau contactul cu persoane importante.

Category: Uncategorized

About the Author: Eu nu sufar de prostie ... chiar ma bucur de ea in fiecare zi :))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.