Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Concurs Review-uri Editia a IV-a 2014

1. Cine poate participa?

Doar clientii inregistrati pe site-ul nostru : www.pcmadd.com

2. Ce trebuie sa faca?Regulament concurs

Trebuie sa se inregistreze pe site-ul www.pcmadd.com si sa posteze review-uri la minimum 10 produse diferite de pe site. Participarea la tragerea la sorti se face doar daca utilizatorul are minimum 10 review-uri aprobate de catre administratorii site-ului.

3. Ce trebuie sa contina un review?

Review-urile trebuie sa fie de minimum 50 cuvinte si trebuie sa exprime parerea personala argumentata a utilizatorului despre produs.

4. Cum se va face extragerea?

Pentru tragerea la sorti organizatorul (pcmadd.com) va intocmi o lista a utilizatorilor numerotate individual cu incepere de la 1 (unu). Extragerea va fi facuta prin generarea unui numar aleatoriu intre 1 si numarul de participanti la extragere cu ajutorul site-ului http://www.random.org/

. Castigatorul va fi acel utilizator caruia ii corespunde numarul din lista cu numarul generat de random.org Fiecare participant poate castiga un singur premiu.

5. Premiile:
 • 1x Premiul I: Boxe Dell 5.1 WL6000
 • 2x Premium II: Mouse Dell WM 413 Wireless
 • 3x Premium III: BOXE DELL PS511 Laptop
 • 5x Premii Speciale FaceBook: Stick 16 GB  USB 2.0
6. Livrarea premiilor
Concurs Review

Pentru utilizatorii din localitatile in care Madd Electronics Group are sedii, premiile vor fi ridicate personal in baza actului de identitate. Pentru utilizatorii din alte localitati livrarea se va face cu TCE.

7. Premiul Special Facebook

Tragerea la sorti pentru cele 5 de premii speciale de Facebook se va face din lista celor care au dat like si share paginii de concurs MaddReview si Share la poza de concurs urmand procedura descrisa la punctul 4.

zp8497586rq
zp8497586rq

Tags: , ,

Category: Concurs, Review

About the Author:

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. andrew spune:

  si premiile vor fi oferite la fel ca la EDITIA a III-a ? …. adica deloc? ….adica sa nu mai raspundeti la mailuri? …sau cum se va proceda?

  Intreb si aici inca o data: unde este publicata lista cu castigatorii editiei a 3-a ???

  Multumesc pentru raspuns

 2. srk spune:

  cand va fi extragerea premiilor de pe facebook? se iau in calcul toate likes/shares de la toate imaginile cu concursul? unele au 40 de likes/shares, altele mai putin.

 3. Vlad spune:

  Foarte interesant.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »