Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Cele mai bune Monitoare pentru Jocuri

     Daca petreci mult timp, jucandu-te la calculator, inseamna ca ai nevoie de un monitor adecvat situatiei. Acesta nu trebuie sa iti afiseze doar o imagine buna, trebuie sa-ti asigure calitate, timp de raspuns si  rezolutie inalta.

Sa alegi un monitor pentru jocuri, poate deveni o provocare, din moment ce exista atatea variante din care poti sa alegi.  Si deoarece pretul conteaza, este important sa-ti alegi monitorul perfect pentru tine, pe care sa-l folosesti cu placere multi ani.

Pentru jucatorii impatimiti, Alienware a lansat modelul  AW2210. Alienware  este un nume sinonim cu performanta in jocurile de ultima generatie, iar pe lângă unităţi centrale şi laptopuri ultra-performante, producătorul de sub umbrela Dell oferă jucătorilor şi monitoare. Ultimul model din ofertă se numeşte OptX AW2210 şi dispune de un panou de 21.5” şi o rezoluţie de 1920×1080 de pixeli. Confortul vizual nu este atât de important pentru utilzatori precum timpul de răspuns de 2 ms şi constrastul dinamic de 80.000:1. Panoul folosit este cel mai probabil TN, iar cei care au pe-acasă un monitor profesional Dell cred că au recunoscut deja designul piciorului ajustabil.

Alienware OptX AW2210 pentru pasionaţii de jocuri
Alienware OptX AW2210 pentru pasionaţii de jocuri
Monitorul de la Alienware se remarcă şi prin conectorii săi. Mufa DVI este prezentă, însă cea VGA a fost înlocuită cu două intrări HDMI. Pentru a putea conecta rapid periferice adiţionale, monitorul a fost dotat cu patru mufe USB şi două mufe jack de 3,5 mm. Monitorul este comercializat de Madd Electronics Group, la pretul de 170 eur, un preţ decent ţinând cont de rezoluţia ecranului şi sigla cu care vine.
http://www.pcmadd.com/monitor.htm.

 

 

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.