Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Cât te costă Windows 10 dacă foloseşti Windows 7 sau 8.1 fără licenţă?

windows-10-upgrade-app-preturi

 

După câteva zile încărcate de zvonuri pe marginea lansării noului Windows 10, cei de la Microsoft au confirmat în sfârşit cel mai important detaliu despre SO.

Windows 10 sună foarte bine în teorie. Are toate elemente utile din Windows 8.1, dar va încânta şi utilizatorii care au avut până acum dificultăţi în a migra de la Windows 7. Cu alte cuvinte, s-ar putea să fie un succes răsunător. O parte din respectiva cotă de popularitate se va datora însă şi preţului.

Până acum, cel mai important motiv pentru a folosi o versiune piratată de Windows era legat de costul unei licenţe. Odată cu lansarea noului sistem de operare, gigantul din Redmond va face eforturi pentru a descuraja pirateria, dar din păcate nu va oferi o licenţă gratuită de Windows 10 tuturor internauţilor. Cum s-a vehiculat şi în trecut, orice utilizator de Windows 7 sau Windows 8.1 care foloseşte SO-ul cu o licenţă legală, va benefica de un upgrade gratuit la iminentul Windows. E foarte important însă ca în cazul în care regula de mai sus se aplică în cazul vostru să nu aşteptaţi prea mult pentru a profita de ea. Nu de alta, dar la un an după lansare veţi fi nevoiţi să plătiţi costul integral al unei noi licenţe.

Microsoft tocmai a confirmat oficial costul unei licenţe de Windows 10 pentru cei care până acum au folosit un Windows piratat sau pentru cei care îşi construiesc un desktop de la zero şi îşi doresc să nu meargă pe calea pirateriei. Versiunea Home a noului sistem de operare va fi 119 dolari. Varianta Pro se va reflecta într-o creştere de preţ până la 200 de dolari. În cazul în care veţi dori să faceţi ulterior tranziţia de la Home la Pro, acest gest va fi posibil printr-un Pro Pack în valoare de 100 de dolari.

Windows 10 va fi disponibil pentru achiziţie începând cu finalul lunii viitoare atât în magazine reale cât şi online.

Cea mai buna solutie de licentiere o gasiti aici

Tags: , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Eu nu sufar de prostie ... chiar ma bucur de ea in fiecare zi :))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »