Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Cand sa optezi pentru inchirierea produselor IT?

inchiriere produse IT

Te-ai gandit sa apelezi la serviciile unei companii care se ocupa cu inchirierea de produse IT si nu ai fost convins ca este o alegere inteleapta? Ei bine, serviciul de inchiriere IT este valabil atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice. 

La noi, pasii pentru finalizarea unui contract de inchiriere sunt cat se poate de simpli:

1. Soliciti o oferta pentru echipamentul de care ai nevoie (cantitate, configuratie, perioada) prin e-mail – comercial@pcmadd.com sau la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.

2.Primesti oferta.

3.Daca esti de acord cu oferta se va intocmi un contract de inchiriere (pentru acest contract este nevoie de datele companiei/persoanei in numele careia se face inchirierea).

4.Preiei de la sediul firmei echipamentele sau soliciti transportul prin curier.

5. Te folosesti de echipamente, te asiguri ca ai sters toate datele personale de pe ele, dupa care le restitui in starea in care le-ai primit. 

Preturile pornesc de la 2 euro/zi si se calculeaza in functie de cantitate si perioada. Pe langa taxa de inchirirere se percepe o taxa de garantie restituibila, ceea ce inseamna ca dupa ce ai predat echipamentul, va fi verificat, iar mai apoi iti va fi restituita contravaloarea taxei de garantie intr-un cont bancar.

Cand este indicat sa optezi pentru servicii de inchiriere IT?

  • Cand ai proiecte pe o perioada determinata, iar echipamentul personal este depasit de situatie
  • Cand ai un eveniment si ai nevoie de anumite dispozitive pentru cateva zile pe care nu le ai – videoproiector, laptop, statie grafica, etc
  • Cand pleci intr-o deplasare si ai nevoie de un dispozitiv mobil pentru desfasurarea activitatilor, iar la birou dispui de o statie PC
  • Cand doresti sa achizitionezi un produs si nu esti convins de performantele lui. 

De ce sa alegi serviciul de inchirire IT?

  • Pentru ca nu mai trebuie sa achizitionezi echipamente carora nu le gasesti o intrebuintare in viitor.
  • Pentru ca sunt mai mici costurile de inchiriere.
  • Pentru ca poti testa produsul inainte de a face achizitia. 

Speram ca prin aceste informatii am raspuns la intrebarile pe care le aveai in minte despre serviciul de inchiriere IT. Iar daca te-am convins ca este o optiune foarte buna pentru a-ti acoperi necesitatile pe termen scurt, nu ezita sa soliciti o ofera!

Tags: , ,

Category: Uncategorized

About the Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »