Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Arata-i ca o iubesti in fiecare zi, dar de Valentine’s te ajuta Pc Madd

 

Arata-i ca o iubesti in fiecare zi, dar de Valentine’s te ajuta Pc Madd.
Foloseste codul:  valentines2024  la checkout,iar noi iti oferim DISCOUNT la orice
comanda ce contine un laptop sau un sistem pc plasata in intervalul 12-18 februarie si puncte bonus pentru comanda urmatoare !

Nota * Nu se aplica impreuna cu alte promotii si reduceri
 

Madd nu te poate ajuta sa iti gasesti perechea potrivita, dar iti poate gasi PC-ul potrivit… 

 


 


 



 Ziua Îndrăgostiților are rădăcini adânci în istorie și a evoluat de-a lungul timpului dintr-o combinație de mituri și tradiții. Una dintre originile sale posibile este legată de Sfântul Valentin, un preot creștin martirizat în Roma antică în secolul al III-lea. Există mai multe legende despre Valentin, dar una dintre cele mai populare spune că el ar fi sfidat ordinele împăratului Claudius al II-lea, care interzisese căsătoria pentru tinerii soldați, crezând că bărbații necăsătoriți erau mai buni luptători.
 
Valentin a continuat să săvârșească căsătorii în secret și a fost condamnat la moarte când acest lucru a fost descoperit. Înainte de execuție, el ar fi trimis o scrisoare către fiica gardianului său și ar fi semnat-o “de la Valentinul tău”, contribuind astfel la legenda romantică a Sfântului Valentin.
 
În Evul Mediu, Ziua Îndrăgostiților a devenit asociată cu tradiții de curtare și romantism, iar în secolul al XVIII-lea în Anglia, aceasta a început să fie marcată prin schimbul de scrisori și cadouri între cei care își exprimau sentimentele romantice.
 
În prezent, Ziua Îndrăgostiților este celebrată în întreaga lume în diverse moduri, de la tradiții romantice la diverse evenimente. Este un moment în care oamenii își exprimă dragostea și afecțiunea pentru cei dragi prin gesturi mici sau mari de iubire și apreciere.
 



 
Doar in luna februarie va putem activa o licenta gratuita de windows 10/11 Home pe orice laptop ce il achizitionati de la noi
Update* promotia se aplica si la toate produsele all in one si al sistemele complete ( sistem + monitor, tastatura si mouse ) pe care le achizitionati de la noi in luna februarie !
Nota * Nu se aplica impreuna cu alte promotii si reduceri 

 
Pentru laptopurile xps si toate produsele alienware laptop sau sistem avem inclus doar in luna februarie :
– licenta windows 10/11 PRO
– licenta office personal 365 abonament 1 an de zile
 – pachet service all inclusive

Category: Uncategorized

About the Author: Eu nu sufar de prostie ... chiar ma bucur de ea in fiecare zi :))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.