Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

Apple va livra 12 milioane de tablete iPad 2 în această primăvară

Conform unora dintre furnizorii taiwanezi de componente, Apple iPad 2 ar putea fi livrat în volume de 10 milioane de exemplare pentru fiecare semestru ale acestui an.

Actualul calendar de livrări al companiei confirmă aceste estimări, Apple plănuind să livreze 6.5 milioane de tableteiPad înainte de luna aprilie, dintre care aproape jumătate sunt din noua generaţie  iPad 2. Conform Digitimes, livrările ar urma să crească şi mai mult în a doua jumătate a acestui an, totalizând un volum de 21.5 – 24 milioane de exemplare.

Estimările pentru întregul an înaintează o cifră ameţitoare, de aproximativ 40 milioane de tablete iPad repartizate prin toate colţurile lumii.

Livrările demarate pentru lansarea din 11 martie pun Statele Unite pe primul loc, urmând ca două săptămâni mai târziu alte 26 de ţări să primească să primească primele transporturi, odată ce stocurile vor fi refăcute.

În timp ce estimările pentru această primăvară ar putea suferi doar mici modificări, volumele de livrări pentru a doua jumătate a anului ar putea fi şi mai mari, dacă Apple decide să mărească ritmul de producţie în anticiparea unui sezon de iarnă foarte favorabil.

Privind puţin înspre trecut, estimarea prea conservatoare a numărului de tablete iPad ce aveau să fie vândute până la sfârşitul anului 2010 a împins compania să contracteze furnizori suplimentari de componente şi facilităţi de producţie, necesare pentru a onora toate comenzile primite. Tot la finalul lui 2010, Apple a livrat 16.2 milioane de telefoane iPhone, volum constrâns numai de posibilităţile limitate de producţie existente în fabricile proprii şi nu de cererea publicului.

Sursa: Electronista.com

zp8497586rq

Tags: , , , , ,

Category: Stiri IT & tehnologie

About the Author: Madd Electronics Iasi - Magazin Strada Pacurari Nr.142

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »