Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

All-in-one portabil XPS 18

Disponibil cu Windows 8 – conceput pentru o experienţă fluidă şi versatilă de utilizare a PC-ului

aio-xps-18-1810-pdp-love-design-1

Conceput pentru mobilitate

 Sistemul XPS™ 18 este conceput pentru mobilitate. Deconectaţi-l şi luaţi-l cu dvs., pentru a-l instala oriunde. Redaţi în flux melodiile preferate, revizuiţi rapoarte la birou sau ţineţi legătura cu prietenii în timp ce călătoriţi cu autocarul. Încărcat pentru multe ore de funcţionare: puteţi petrece mai mult timp departe de priză datorită autonomiei excelente de funcţionare a bateriei, de cinci ore.1
Din categoria pană: având o greutate de numai 2,2 kg2, este făcut pentru călătorii. Puteţi să-l mutaţi uşor dintr-o încăpere în alta sau să-l utilizaţi ca tabletă, ţinându-l confortabil pe genunchi, deoarece este cel mai subţire şi mai uşor sistem all-in-one portabil din lume. Picioruşe încorporate: cele două picioruşe se extind pe orizontală, ţinând sistemul XPS 18 în poziţie dreaptă şi permiţându-vă să-l reglaţi într-un unghi confortabil ca să jucaţi jocuri, să vă faceţi temele sau să vizionaţi emisiuni.
aio-xps-18-1810-pdp-love-design-2

Puţină clasă

Partajaţi într-un mod complet nou. Urmăriţi materialele video preferate, jucaţi cele mai recente jocuri umăr la umăr, măriţi imaginea în foile de calcul sau organizaţi videoconferinţe cu colegii pe ecranul tactil interactiv de dimensiuni generoase. Puteţi face toate acestea oriunde doriţi. Navigare fluidă: loviţi uşor cu degetul, defilaţi şi glisaţi cu două sau mai multe degete pentru a naviga rapid pe web cu ajutorul ecranului cu reacţie rapidă la atingerile multiple de care dispune sistemul XPS 18.

O uzină portabilă

aio-xps-18-1810-pdp-love-design-4

 

XPS 18 nu vă obligă să faceţi rabat de la putere sau memorie. Fiind echipat cu Windows 8 şi cele mai recente procesoare Intel® Core™, vă oferă toată puterea unui desktop all-in-one, dublată de confortul unei tablete.

Sistem de operare inovator: bucuraţi-vă de cea mai nouă funcţionalitate şi interactivitate tactilă oferită de noul şi captivantul sistem de operare Windows 8.

Îmbunătăţire semnificativă a performanţei: redaţi în flux cele mai recente filme de succes sau jucaţi jocuri cu cele mai noi procesoare Intel® Core™, care stimulează performanţa, economisind totodată energie.

Desăvârşiţi-vă experienţa utilizării sistemului XPS 18.

All in one  XPS 18 este doar începutul.

Din 29 decembrie pe stoc in magazinele m@dd xps 18 , xps 2020 , xps 2330, xps 2350 si varful de gama xps 2720! Toate refurbished, in folie si cutii originale DELL, la cel mai bun pret de pe piata !

Tags: ,

Category: Comunitatea m@dd

About the Author: Eu nu sufar de prostie ... chiar ma bucur de ea in fiecare zi :))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.