Subscribe via RSS Feed Connect with me on LinkedIn Connect with me on Flickr

all in one multifuncţional XPS 27 cu afişaj tactil Quad HD

Vedeţi viaţa în culori uimitoare.

Am echipat noul sistem multifuncţional XPS™ 27 cu cel mai strălucitor şi mai versatil afişaj tactil dintre toate de până acum, cu Windows 8, cu procesoare Intel® Core™ din a patra generaţie şi cu un ecran Quad HD Adobe RGB cu suport articulat.

Rezultatul este chiar ceea ce se vede

Singurul de acest tip: rezoluţia impresionantă Wide-Quad HD de 2.550 x 1.440 vă oferă cu 78 % mai mulţi pixeli în general şi cu 33 % mai mulţi pixeli pe inch decât rezoluţia Full HD de 1.920 x 1.080. Este cea mai mare rezoluţie pe care o puteţi obţine pentru un sistem multifuncţional tactil cu Windows 8.

Afişaj cu atingeri multiple: ecranul din sticlă fără cadru percepe atingerile cu zece degete simultan, astfel încât să puteţi face orice, de la editarea video la interpretarea unui concert de pian direct de pe ecranul uimitor de viu.

Suport articulat cu două balamale: corpul uman nu a fost conceput să stea toată ziua cu braţul întins. Vă oferim un nou suport complet flexibil, care vă permite nu doar să mişcaţi în sus şi în jos sistemul XPS 27, ci şi să-l pivotaţi dintr-o parte în alta şi să-l basculaţi pe spate, ca să puteţi lucra natural.

desktop-xps-2720-love-pdp-1

Nu este deloc complicat!

Design simplificat: cu sursa de alimentare integrată şi designul cu un singur cablu, puteţi evita dezordinea de pe birou.

Experienţă cât mai apropiată de realitate: software-ul Skype™ integrat, camera web Full HD şi cele două microfoane de matrice digitală vă permit să vedeţi şi să auziţi cu claritate maximă în chaturile video.

Porturi mai rapide: viteza cu care cele şase porturi USB 3.0 sincronizează dispozitivele este de până la zece ori mai mare decât viteza unui port USB 2.0, iar portul Thunderbolt o măreşte de 20 de ori.

Cititor de carduri de stocare 9 în 1: nu aveţi cablu? Nicio problemă. Puteţi transfera uşor fotografiile sau videoclipurile de pe aparatul foto digital sau camera video, introducând pur şi simplu cardul de stocare în cititorul integrat.

desktop-xps-2720-love-pdp-3

Ocupaţi întotdeauna un loc în primul rând

Opţiuni de placă grafică cu performanţe inegalabile: placa grafică NVIDIA® GeForce GT 640M cu memorie de 2 GB1 s-a comportat excelent la testele de performanţă Futuremark®. Imaginaţi-vă ce avantaje puteţi avea la vizionarea filmelor, la editarea imaginilor şi în jocuri.

Sunet impresionant: Premium sunt însoţite de tehnologia de procesare audio Waves MaxxAudio 4 câştigătoare a premiului Grammy, oferindu-vă un sunet bogat şi profund, desăvârşit de un câmp stereo extins.

Unitate Blu-ray Disc™ opţională: alegeţi opţiunea Blu-ray Disc pentru a viziona filmele preferate în detalii extrem de clare. De asemenea, puteţi utiliza unitatea combo Blu-ray pentru a salva fişierele media în format mare pe discuri de mare capacitate.

desktop-xps-2720-love-pdp-4

Beneficiaţi de un multitasking adevărat

Grafică şi performanţe turbo: noile procesoare Intel® Core™ din a patra generaţie cu tehnologie Intel® Turbo Boost 2.0 echilibrează puterea de procesare cu eficienţa energetică. Iar videoclipurile şi jocurile 3D arată mai bine ca oricând.

Windows 8 şi cloudul: Windows 8 are o nouă interfaţă fluidă, cu aplicaţii pentru productivitate şi divertisment. Salvaţi în SkyDrive persoanele de contact, calendarele, fotografiile şi alte fişiere, pentru a le putea accesa de pe orice dispozitiv cu Windows 8 conectat la internet.

Opţiuni de memorie generoase: vedeţi cum proiectele video şi foto ating viteze şi mai mari când alegeţi memoria maximă (SDRAM DDR3 de 16 GB, la 1.600 MHz1).

desktop-xps-2720-love-pdp-5

Puteţi încărca oricât, fără ca activitatea să vă fie încetinită

Spaţiu de extindere: cu opţiunile de hard disk SATA de 3,5 inchi de până la 2 TB2, XPS 27 vă pune la dispoziţie spaţiul de care aveţi nevoie pentru a vă stoca proiectele deosebite imediat ce le creaţi.

Viteză de răspuns şi mai mare: alegeţi o unitate SSD de 32 GB2 cu tehnologie Intel® Smart Response3 pentru o memorie cache extinsă, care concentrează puterea de procesare acolo unde aveţi mai mare nevoie de ea: pentru creşterea vitezei la pornire, la încărcarea aplicaţiilor şi la accesarea programelor utilizate frecvent.

Desăvârşiţi-vă experienţa utilizării sistemului XPS 2720.

Este cel mai perfomant model disponibil, varf de gama  in oferta m@dd

Din 29 decembrie pe stoc in magazinele m@dd xps 18 , xps 2020 , xps 2330, xps 2350 si varful de gama xps 2720! Toate refurbished, in folie si cutii originale DELL, la cel mai bun pret de pe piata !

Tags: ,

Category: Comunitatea m@dd

About the Author: Eu nu sufar de prostie ... chiar ma bucur de ea in fiecare zi :))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »